Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 20. november 2017

  • mandag-9°C
  • tirsdag-4°C
  • onsdag-8°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
55555_tråkket_skiløype_header
I lysløypene både ved Sandbergan og i Seljeskog er det nå kjørt opp løyper. Medlem av SIF Trim, Jarle Adolfsen oppfordrer alle som ønsker å oppleve det fantastiske føret om å gjøre det nå før mildværet slår inn nærmere helgen.

- Det er et fantastisk fint føre:

Skiløypene er tråkket

SJØVEGAN: Allerede bare dager etter første snøen falt er de første skisporene tråkket. Tirsdag ble det kjørt opp spor både ved Sandbergan og i Seljeskogen.


Tirsdag ettermiddag var medlem av SIF Trim, Jarle Adolfsen ute med skuteren i lysløypa ved Sandbergan, på slep hadde han tråkkemaskinen som etterlatte seg et ferskt klassisk skispor. - Nå er det muligheter for å ta seg en treningstur i løypa, det er fantastisk fint og tørt føre, bare å smøre med blå eller grønn Swix, oppfordrer Adolfsen ovenfor nettavisen.


Allerede vært folk å prøvd
Litt lengre nordvest i kommunen har Oddgeir Woll, medlem av SIF Ski vært ute med "stor-maskinen" og tråkket spor i lysløypa i Seljeskogen. Han forteller at det gjerne kunne ha vært litt mer snø ettersom det enda stikker noen kvister opp i sporet, men at dette ikke har vært til noe hinder for folket. - Det har allerede vært flere som har vært å testet sporet, og de er veldig fornøyd med føret, sier Woll.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider