Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
brannicampingvognbig
Ambulansepersonell fra Salangen og Lavangen Ambulansestasjon var raskt på stedet. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Full utrykning torsdag kveld:

Slukket brann i vogn

LABERG: Brannvesen, ambulanse og politi rykket torsdag kveld ut til brann i en campingvogn. Ingen personer ble skadet i hendelsen. Det ble funnet tennvæske og fyrstikker i nærheten av vogna.


Meldingen kom inn til mannskaper like før kl. 22.00 torsdag kveld. Meldingen gikk ut på at det var brann i en campingvogn på Laberg. Det var usikkert om det var folk i vogna. For å komme frem til åstedet måtte redningspersonell ta seg frem på en gammel skogsvei. Det skal etter det nettavisen får opplyst på stedet ikke ha vært personer i vogna da det tok fyr.


Fikk raskt kontroll
Kort tid etter at alarmen var gått, og personell var kommet på stedet, ble det meldt om at brannen var under kontroll. - Det skal være en campingvogn som ikke har vært i bruk på lang tid. Det ble også meldt om at brannpersonell hadde pustet inn noe røyk på stedet, og de ble rutinemessig tatt vare på av helsepersonell på stedet, sier operasjonsleder Rune Nilsen ved Troms politikammer. Det opplyses også om at det ble funnet fyrstikker og tennvæske i nærheten av vogna. Saken blir rutinemessig etterforsket av politiet. 

brannicampingvognbig2.jpg
Også lovens lange arm ankom etterhvert brannstedet på Laberg. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS