Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 20. mai 2018

  • søndag10°C
  • mandag10°C
  • tirsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
0505_linda_lande_artikkelfoto2
Boka inneholder over hundre oppskrifter av tradisjonell nordnorsk julemat. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

Linda laget julemat to år i strekk:

Smaksfullt bokprosjekt

SJØVEGAN: Linda Juanette Lande har nattopp gitt ut en ny bok. I to år har hun jobbet med boken Nordnorsk Julemat, og nå er den endelig i bokhyllene.


I to har det vært julestemning hver dag hjemme hos Linda Juanette Lande. Over 100 juleoppskrifter har Lande laget, testet og fotografert før de har fått plass i boken hennes som traff butikkhyllene den 25. oktober i år. - I denne boka har jeg tatt for meg tradisjonell Nordnorsk julemat, i alt er det over hundre oppskrifter, både pålegg, brødmat, godteri, middagsmat, gjærbakst, drikke og annet tilbehør til julemat. I tillegg til oppskrifter er det også litt bonusmateriale og intervjuer med åtte personer som forteller om sin barndoms jul og de minner og tradisjoner som de vokste opp med, forteller forfatteren i intervju med nettavisen. Et lengre intervju med Linda kan du se i Salangen-Nyheters egen julesending den 22.desember.

0505_linda_lande_header.jpg
Et signert eksemplar av Nordnorsk Julemat vil også være blant premiene under julesendinga til Salangen-Nyheter den 22. desember. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider