Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 25. april 2018

  • onsdag5°C
  • torsdag6°C
  • fredag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
fyrverkeriet2014sjoveganbig
Mange tusen mennesker hadde funnet veien til Salangen for å få med seg det spektakulære og kjente fyrverkerishowet i år igjen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Folkefyrverkeriet på Sjøvegan:

Smalt inn ny suksess!

SJØVEGAN: Kveldens rakettshow på Henriksenplassen var spektakulært og fabelaktig. Nettavisen mener Maxi Pyroteam overgikk seg selv, nok en gang. Flere tusen mennesker hadde møtt opp for å se showet i regnværet.


I den årlige tradisjon ble fyrverkerishowet på Henriksenkaia også i år arrangert. Gjengen bak laget et show som fikk mye ros av de oppmøtte sjelene. Showet startet presis kl. 20.00, til tross for regnværet som var. Folk så opp i mot himmelen og nytet minuttene fyrverkeriet pågikk. Etter det nettavisen kjenner til, skal folk helt fra Arendal ha vært tilstede, bare for å få med seg fyrverkerishowet. De ble personer i et hav av flere tusen mennesker som så showet.


Ingen underholdning
I år var det dessverre ingen underholdning før fyrverkerishowet. Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo holdt sin nyttårstale til folket. Til tross for regnværet og vinden som hadde vært tidligere på dagen, ble alt i alt fyrverkerishowet på Sjøvegan en minnerik opplevelse i år også.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider