Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 22. februar 2018

  • torsdag-13°C
  • fredag-9°C
  • lørdag-10°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
smokiekonserttusenbig
I 2010 var det et helt fantastisk sommervær på Sjøvegan når den britiske gruppa "Smokie" sto på scenen. Kanskje blir været like godt første helga i juli i 2016?. FOTO: HÅKON NYGÅRD

Likte seg i Salangen - tilbake til neste år:

Smokie kommer igjen!

SJØVEGAN: I forbindelse med Millionfiskens 10 års jubileum til neste år, kommer den britiske gruppa "Smokie" tilbake til Salangen. - Vi har fått uttalige forespørsler om å få dem tilbake, sier leder Ronald Martinsen.


Første helga i juli til neste år er det igjen fiskekonkurranse i Salangen, med store verdier i potten. Også på scenen blir det servert musikk i verdensklasse. I dag torsdag ble det klart at den britiske gruppa, Smokie kommer tilbake til Millionfisken- scenen i 2016. For seks år siden sto den britiske gruppa også på scenen under Millionfisken. Den gangen storkoset gruppa seg på Sjøvegan. - Etter at vi hadde dem på scenen i 2010, har vi fått utallige forespørsler fra alle aldersgrupper om å booke Smokie igjen, og nå var det en svært passende anledning!, sier leder for hovedkomiteen til Millionfisken 2016, Ronald Martinsen i en pressemelding.

smokiekonserttusenbig3.jpg
Det var folkeliv og godt vær under Millionfisken i 2010, da "Smokie" sist var på besøk. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Kommer flere artister
Martinsen kan allerede love at det kommer flere nyheter på artistsiden til neste års arrangement. - - Vi er nesten i havn med forhandlingene med enda et stort britisk band, et legendarisk band! Så snart kontrakten er i havn går vi ut med det!, sier Martinsen fornøyd. I morgen fredag 4.desember begynner billettsalget til Millionfisken 2016.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider