Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 16. desember 2017

  • lørdag-5°C
  • søndag-1°C
  • mandag-5°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
trollstigenbig
Dugnadsgjengen bak Trollstien er klare for offisiell åpning den 20.september. FOTO: PRIVAT

Et spennende og trolsk prosjekt:

Snart åpner trollstien

SANDBERGAN: 20.september inviteres det til offisiell åpning av den nye Trollstien på Sjøvegan som en gruppe frivillige ildsjeler har etablert med formål å gjøre det spennende for unge å gå i skogen.


Ved Sandbergan i Salangen finnes det en sti hvor det den siste tiden har dukket opp både troll og tusser. Det er lokale ildsjeler som har tatt initiativet til å tematisere den 400 meter lange stien opp til lysløypa. Formålet er å gjøre det litt mer spenndele og livlig å gå i skogen i tillegg til at det er en lett tilgjengelig tur for de unge. - Det var Renate Chruickshank som tok initiativet først til å se om det lå til rette å etablere en gruppe frivillige til å gjøre noe kreativt med stien, forteller ildsjel, Anna Aglen Løkse ovenfor nettavisen.


Fått midler fra Frifond
20. september inviteres det til offisiell åpning av trollstien og Aglen Løkse håper så mange som mulig tar turen opp for å gå den spennende stien som er laget av lokale frivillige, store som små. I tillegg har de fått midler fra Frifond til prosjektet, som har gått til å dekke utgifter til maling og utstyr, i tillegg til litt oppvarting på åpningen. I følge Aglen Løkse er ikke trollstien ferdig, hun forteller at stien er et langvarig prosjekt som de vil jobbe med å videreutvikle over en lengre periode. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider