Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
Elva_åpner_snart_artikkelfoto
Det er enda høy vannstand i elva, men det trenger ikke være være en ulempe for hverken fiske eller oppgangen av fisk under åpningen av Salangselva til helga. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Snart åpner elva:

Snart bare timer igjen

ELVELUND: Det er nok mange som har gledet seg i nærmere ti måneder til å krysse av første juli. Da åpner mange lakseelver, blant annet Salangselva og Løksbotnvassdraget.


Nå er det ikke lenge igjen til startskuddet går for det som virkelig betyr noe her i livet. Natt til lørdag er det nok mange som har sett frem til siden i fjor høst, da åpner mange av lakseelvene her i nord, deriblant Salangselva og Løksbotnvassdraget her i Salangen. Klokken 17.00 i dag er det trekning nede på Elvelund camping, og Tor Arne Chruickshank forventer det blir fullsatt i teltet av fiskeglade mennesker som håper å få åpningsdøgnet på en av krem-strekkene i Salangselva.

Elva_åpner_snart_artikkelfoto2.jpg
Det ventes fullsatt telt ved Elvelund camping under trekningen av fiskekort som skjer fredag, klokken 17.00. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Elva_åpner_snart_artikkelfoto3.jpg
Det er satt opp en ny gapahuk i sone 4, det er Sjøveganhytta som har laget den, men lokale fiskere som har satt den opp på dugnad. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS