Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 19. mars 2018

  • mandag-1°C
  • tirsdag-4°C
  • onsdag1°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
turnjulbig
Vi får se både store og små i aktivitet på turnmatta på lørdag 6.desember. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SIF Turn avslutter før jul:

Snart juleoppvisning

SJØVEGAN: Juleoppvisningen til turngruppen pleier å være fantastisk trivelig og en fin oppladning til jul, og det må man nok regne med at det blir i år også.


Nå nærmer julen seg med stormskritt og det betyr at det igjen er tid for SIF Turns årlige juleoppvisning i Salangshallen. Vi får se alle aldersgrupper boltre seg på mattene og vise frem det de har øvd på hele høsten. Det er stort aldrespenn på gruppene. Her er det mye nytt program og masse show til temaet "Frost".


Oppvisning for alle
Det pleier å være godt oppmøte på juleoppvisningene. Her kommer både foreldre, besteforeldre og andre slekt og venner for å se sine i aktivitet, men også for de som ikke kjenner noen i turngruppene vil det være en flott opplevelse. Årets juleoppvisning foregår i Salangshallen lørdag 6.desember kl 14.00, og her blir det tradsjonen tro loddsalg med mange flotte premier, og kafe der man får kjøpt seg litt å bite i fra kl. 13.00. Inngangen er gratis, men man er hjertelig velkommen til å gi et lite bidrag til SIF Turn om man ønsker å støtte de.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider