Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 26. februar 2018

  • mandag-8°C
  • tirsdag-6°C
  • onsdag-2°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
5_soker_ny_maskinforer_rolf_j_header
Trine Mosling-Elvebakk ved Rolf Jørgensen AS forteller at de blant annet har gravemanskin, hjullaster, dumper og lastebil i sin maskinpark. FOTO: PRIVAT.

Rolf Jørgensen AS har store ting på gang:

Søker erfaren maskinfører

TENNEVOLL: Rolf Jørgensen AS har utlyst stilling hvor de søker en erfaren maskinfører til å være med på deres mange prosjekter. Blant annet er de i påvente av å signere en større kontrakt.


Maskinentreprenørfirmaet Rolf Jørgensen AS søker nå etter en erfaren og dyktig maskinfører. Kontorleder Trine Mosling-Elvebakk forteller at de stadig er på utkikk etter nye maskinførere, men at de nå venter på å signere en større kontrakt hvor de har vunnet anbudsrunden over flere store aktører om et fyllingsprosjekt i Torsken kommune. Videre forteller hun at den ideelle maskinføreren må kunne være forberett på litt reising ettersom de har ett dekningsområde som strekker seg både over Nordland og Troms, og å kunne være fleksibel i henhold til arbeidstid. - Det kan være aktuelt med skiftordninger, men vanlig arbeidsuke er mandag til onsdag klokken 07:00 til 18:00, mens torsdag slutter vi klokken 16:00, opplyser Mosling-Elvebakk.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider