Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 20. mai 2018

  • søndag11°C
  • mandag11°C
  • tirsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
TFCC_til_salangen_ingress3
Anne Henkel (t.v.) og Hans-Kristian Larsen var storfornøyd av at så mange kom på besøk for å prøvesmake ordentlig norsk laks. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

"Share the fun of cooking":

Sørget for god matglede

SJØVEGAN/OSLO: Mye energi brukes opp under store arrangementer, både for deltakerne og for seerne. Derfor er det bra å ha noen som The Flying Culinary Circus tilgjengelig for å få et energitilskudd i form av god fiskemat.


Gode opplevelser var det ikke mangel på under Arctic Race of Norway. Noen var også til og med litt ekstra velsmakende. The Flying Culinary Circus hadde sin egen bil i caravanen under sykkelrittet, Arctic Race of Norway, og like utenfor sentrum av Sjøvegan hadde de en stand hvor mange sultne munner fikk seg en velsmakende måltid av ordentlig norsk kvalitet. - Vi er her under ARN for å promotere den flotte sjømaten, da spesielt laksen. Vi sørget for at folk fikk i seg rikelig med omega-3 under rittet, og spredde litt ekstra matglede i samme slengen, sier kokk ved The Flying Culinary Circus, Hans-Kristian Larsen.
 
TFCC_til_salangen_ingress2.JPG
Det ble få stille stunder under rittet når så mange munner måtte mettes. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN
 
Reist hele verden
Kokkekunsten deres har blitt satt på prøve i de siste 10 årene når de har reist til 55 forskjellige land og ifølge Hans-Kristan gitt gode matopplevelser til rike, fattige, kjente og ukjente arrangement. - Det er utrolig artig å kunne vise seg fram på denne måten. Vi er bare en liten gjeng på 10 stykker som har det fryktelig gøy sammen, sier Larsen, og legger til at tilbakemeldingene fra Sjøvegan har vært på topp. - Vi har fått spørsmål om å komme tilbake under den lokale fiskekonkurransen, Millionfisken til neste år, og det er jo kjempeartig, forteller kokken med et smil.

TFCC_til_salangen_ingress.JPG
Mye godt sto på menyen hos The Flying Culinary Circus. Blant annet sashimi, tartar og røkt laks. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider