Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 26. april 2018

  • torsdag6°C
  • fredag5°C
  • lørdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
sponsorstøtte_i_boks_header
– Vi er utrolig takknemlige for all støtten vi har fått og at vi nå kan dra på NM, forteller volleyballjentene. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Volleyballjentene er takknemlige:

Sponsorstøtten i boks!

SJØVEGAN: Sjøvegan videregående skoles volleyballag søkte for kort tid siden sponsorstøtte for å dra på norgesmesterskap. Nå er sponsorstøtten i boks og torsdag drar jentene på NM.


Volleyballjentene ved Sjøvegan videregående skole hadde et ønske om å delta på NM, men for det trengtes det penger i kassen. De rettet seg mot næringslivet og oppfordret de til å være med å sponse dem. Nå har de endelig nådd målet takket være et gavmildt næringsliv, og torsdag drar de til Oslo. – Vi har nå fått inn en god del sponsorer, og vil nå klare oss med mat, transport og opphold hele helgen, forteller Marthe Røsæg Olsen til nettavisen.


Trykker logoene på drakten
Fylkeskommunen var en av de som ønsket å støtte laget, og tilbydde seg å sponse drakter til dem, noe de takket ja til. – Draktene har vi fått, og nå gjenstår det bare å få trykket opp logoen til resten av sponsorene, også logoen til Sjøvegan vgs. Vi er utrolig takknemlige for alle som har vært med å støtte oss, forteller Oda Røsæg Olsen. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider