Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 23. april 2018

  • mandag8°C
  • tirsdag8°C
  • onsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Taekwon-do_reg_mest_ingress

Regionsmesterskap i Taekwon-do:

SJØVEGAN: I dag var det regionsmesterskap i taekwon-do som denne gangen fant sted i Salangshallen. Her ble det konkurrert i både sparring og mønster.
Les mer
3_1_til_SIF_Fotball_dsujbf

Seriestart på Idrettsheia:

IDRETTSHEIA: Lørdag var det sesongstart for Salangen IF Fotball da de møtte Lyngen/Karnes på hjemmebane. Stillingen endte på 3-1 til slutt.
Les mer
01325_taekwon-do_regionmesterskap_forh_oomt_ingress

130 Taekwon-do utøvere til Salangen:

SJØVEGAN: Lørdag er det duket for regionsmesterskap i Taekwon-do inne i Salangshallen. Hit kommer omlag 130 utøvere i alle aldre, fra Bodø i sør til Nordreisa i nord.
Les mer
20_lordag_seriestart_fotball_ingress

Gjør seg klare til å møte Lyngen/Karnes:

IDRETTSHEIA: Torsdag hadde gutta i Salangen IF Fotball årets første utetrening, Lagkaptein Jørn Ivar Kroken forteller at treningen gikk smertefritt og at det alltid føles godt å komme ut å trene igjen eter en lang vinter inne i hallen.
Les mer
156_damelaget_steillia_ingress

Sammen i mer enn bare trening:

SJØVEGAN/STEILLIA: Med formål å skape bedre samspill i laget har damene i Salangen IF Fotball startet med aktiviteter på andre arenaer enn fotball. I går var jentene i Steillia hvor de hadde det trivelig å gikk på ski.
Les mer
utstyrsbanken_ingres

Travle tider på kulturhuset:

SJØVEGAN: Dørstokkene til Salangen folkebibliotek har fått gjennomgå de siste månedene, og spesielt den siste måneden, men det er ikke bøker og litteratur som har fått folk til å finne frem lånekortet.
Les mer
salangstrimmen2018-forside

Salangstrimmen 2018:

SELJESKOG/ØVRE SALANGEN: Søndag gikk det tradisjonsrike turløpet Salangstrimmen nok en gang. Dette er 39.gang rennet arrangeres. 316 deltakere var påmeldt til rennet som er totalt 23 kilometer langt.
Les mer og se videoinnslag
Hilde_løvberg_bufdir_tilskudd_ingress

- Alle fikk være med:

SJØVEGAN/INDREGÅRD: Omsider er snart påsketiden over oss igjen, og Salangen kommune, med regi av Astafjord Barnevern og SAFA har invitert de aller yngste i Salangen til noen flotte dager ved Stall Elvebakken.
Les mer
spanstind_rundt_2018_ingress

Påsketradisjonen fortsetter!:

LAPPHAUGEN: Etter det siste snøfallet er påskeskirennet Spanstind Rundt klar til sin 34. omgang gjennom den storslåtte løypen på 21km som går fra Skavmodalen til Lapphaugen i Lavangen.
Les mer
salangnenstrimmen_2018_ (2)

Tilsammen 82 påmeldte i år:

SJØVEGAN: Det er kun noen få dager igjen til at den 39. omgangen med Salangstrimmen går av stabelen, og i år er det totalt 61 deltakere i trim-klassen og 21 deltakere i tur-klassen som har meldt seg på skirennet i klassisk stil.
Les mer
Salangstrimmen_2018_trenger_speaker_ingress

Trenger "speaker" til Salangstrimmen 2018:

SELJESKOG: Årets omgang med Salangstrimmen nærmer seg med store skritt, men i år er det mangel på speaker. - På grunn av familiære årsaker kan jeg ikke være speaker i år, så vi ser nå etter noen som kan steppe inn for meg, sier Nikoaly Nordmo.
Les mer
 
894_onsdagsrennet_ingress

Onsdagsrennet over for denne gang:

SJØVEGAN: Onsdag kveld var 120 skiløpere samlet inne på kulturhuset når det var premieutdeling for årets onsdagsrenn. Her var det mange spennende premier for de mange spente skitalenter.
Les mer
vasshaug_aapen_igjen (1)

Lite snø gir vanskelige forhold:

SJØVEGAN: På grunn av lite snø har det vært en heller treg sesong for Vasshaug skilekanlegg, men tirsdag denne uken kunne de åpne bakken igjen for full drift.
Les mer
 
011505408564_oddgeir_woll_ingress

Militærtrafikk i skisporet:

SJØVEGAN: I forbindelse med militærøvelsen har militæret gjort skader på lysløypa ved Sandberg. Dette er ikke første gangen dette skjer, men Oddgeir Wold forteller at de er alltid redelige og gjør opp for seg i etterkant.
Les mer
14_tabata_ingress

Kom i form med Tabata:

SJØVEGAN: Wenche Kanstad er instruktør i Tabata i Salangen. I snart tre år har hun drevet dette tilbudet for salangsværigner som ønsker å komme i form.
Les mer
 
AF_nettside_ingress

Arctic Freedom nå online:

SJØVEGAN: Arctic Freedom kom i forrige uke ut med ny nettside, selv om nettsiden enda ikke er helt ferdigstilt har responsen vært positiv opplyser Thor-Elvin Jøtulhaug til nettavisen.
Les mer
salangnenstrimmen_2018_ (2)

Salangstrimmen for 39. gang:

SJØVEGAN: Søndag 25. mars er det klart for årets Salangstrimmen. Dette blir for 39. gang, og blir som vanlig i klassisk stil gjennom den omlag 23 kilometer lange løypa, og som vanlig blir det flotte premier.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider