Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 25. september 2017

  • mandag15°C
  • tirsdag16°C
  • onsdag15°C
Været i Salangen:
sif_turn_trenger_trenere_ingress2

SIF-Turn søker engasjerte mennesker:

SJØVEGAN: SIF-Turn har slått på søkerlysene etter folk med trenere i magen som har tid og engasjement til å være med på å skape turnglede og godt samhold. Isabel Sørensen håper mange vil prøve seg, da spesielt menn.
Les mer
aapen_hall_SIF-turn_ingress

SIF-turn starter opp igjen:

SJØVEGAN: Mandag var det åpen hall inne i idrettshallen på Sjøvegan. Da fikk alle som ville komme å prøve seg på turn en gylden mulighet til å prøve seg på apparatene.
Les mer
forstegangsuksessbig

Idrettsheia Cup i helga:

IDRETTSHEIA: Salangen-IF Fotball gleder seg til helga, når Idrettsheia Cup går av stabelen igjen. Første kamp begynner allerede klokka 09.00 lørdag.
Les mer
Team_lavangen_fylkeslekene2017_ingress

Team Lavangen i hardtrening:

TENNEVOLL: Til helga er det fylkeslekene i Bardu og dit skal Team Lavangen for å konkurrere i blant annet ballkasting, boccia og å løpe 100 meter. De har den siste tiden ligget i hardtrening.
Les mer
hundre_lag_pa_en_dag_ingress

Nå er det snart tid for Idrettsheia-Cup:

IDRETTSHEIA: 2.september er det fotball-cup på Idrettsheia. Så langt er det omlag førti lag som er påmeldt til fotball-cupen som skal være på Idrettsheia, lagene kommer fra Tromsø i nord til Narvik i sør.
Les mer
 
gummikulesjalotten_ingress

Støvsuging førte til gevinst:

SJØVEGAN/OSLO: NFF og dekkreturbransjen har som mål å redusere svinnet av granulat fra norske kunstgressbaner med 90 prosent innen 2020. Med dette ble en konkurranse utlyst der ØSIL var blant vårvinnerene.
Les mer
vm_pa_heia_2017_ingress2

Mange tok turen til Idrettsheia:

IDRETTSHEIA: Onsdagen var full av tøffe fotballkamper og solskinn, når VM på Heia som er et helt eget arrangement som har et mål om å bringe folk tvers over språk, religion og kjønn sammen gikk av stabelen.
Les mer
 
Flystripa_rundt_ingress

Mange hadde møtt opp på flystripa:

ELVENES: Tirsdag kveld arrangerte Øvre Salangen idrettslag konkurransen "Flystripa rundt" ved Elvenes flyplass i Salangen kommune. Selv om værgudene ikke var på deres side ble det en enorm deltakelse med rundt 50 deltakere.
Les mer
130_deltakere_Tine_fotballskole_ingress

Stor glede under årets Tine fotballskole:

IDRETTSHEIA: Torsdag og fredag ble Tine fotballskole arrangert på Idrettsheia. Nærmere 130 unge fotballspirer hadde møtt opp for å være med å delta på begivenheten, spille fotball og lære litt nye ferdigheter.
Les mer
 
ARN_etappetest2 ingress3

- Så vakkert det er skummelt:

SJØVEGAN: Rittambassadør og tidligere verdensmester Thor Hushovd og daglig leder i ARN, Knut-Eirik Dybdal, har vært ute og syklet årets rute i Arctic Race of Norway 2017. - Årets etapper innfrir til forventningene, mener Hushovd,
Les mer
gratangsturnering_2017_lag_fra_gibostad_ingress2

Gratangsturneringen 2017:

GRATANGSBOTN: Gratangsturneringen har startet for fullt med fotballag fra både fjernt og nært som skal konkurrere blant seg i mellom. Gutta fra Gibostad United vet nøyaktig hva de skal gjøre.
Les mer
 
GT_17_Biti_ingress

Klart til avspark for GT17:

GRATANGSBOTN: I helga er det duket for en aktiv og innholdsrik helg i Gratangen, omlag 130 fotballag er påmeldt. Prosjektleder for Gratangsturneringen Aleksander Biti forteller de er godt forberedt og ser frem til arrangementet.
Les mer
dagensnmklopforside-NY

Andre dag med bilcross i Bardu:

SETERMOEN: Siste og avgjørende dag på NMK Bardu sitt vårløp ble en suksess, med mange spennende innledende runder og til slutt finaler. Her kan du se direktesendingen SN-TV hadde søndag.
Se opptakene fra direktesendingen her
 
bilcrossdag1-NY

Første dag med bilcross i Bardu:

SETERMOEN: Det var en svært vellykket første løpsdag for NMK Bardu i går lørdag. Det var mye fin kjøring med god fart og se blant alle førerne som deltok. Her kan du se direktesendingen SN-TV hadde lørdag.
Se opptakene fra direktesendingen her
ellenvangjensenforside

Ellen fra Bardu skal kjøre i åpen klasse:

SETERMOEN: Ellen Vang Jensen kjører bilcross for NMK Bardu, i fjor kjørte hun juniorklassen, men i år stiller hun med høyere ambisjoner og skal konkurrere sammen med de "store gutta" i åpen klasse når det er løp i helga.
Les mer
 
idrettsheia_tinestafett_ingress

I år som i fjor:

SJØVEGAN: I tradisjon tro arrangerer Salangen skole også i år TINEstafetten, og har invitert elever fra nabokommunen til Idrettsheia førstkommende tirsdag for å være med å delta.
Les mer
BarduCup_ingress

Bardu Cup 2017 var en suksess:

SETERMOEN: I helga var det Bardu Cup for de mellom 6 til 12 år i regionen, og turneringsansvarlig, Vegard Nygård forteller det har vært en suksess med mange spennende fotballopplevelser.
Les mer