Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 28. mai 2017

  • sndag8°C
  • mandag3°C
  • tirsdag3°C
Været i Salangen:
idrettsheia_tinestafett_ingress

I år som i fjor:

SJØVEGAN: I tradisjon tro arrangerer Salangen skole også i år TINEstafetten, og har invitert elever fra nabokommunen til Idrettsheia førstkommende tirsdag for å være med å delta.
Les mer
BarduCup_ingress

Bardu Cup 2017 var en suksess:

SETERMOEN: I helga var det Bardu Cup for de mellom 6 til 12 år i regionen, og turneringsansvarlig, Vegard Nygård forteller det har vært en suksess med mange spennende fotballopplevelser.
Les mer
vokseturnstevne_ingress4

Turnere samlet i Salangen i helga:

SJØVEGAN: I helga deltok det over 300 turnere i alle aldre på ungdom- og voksenturnstevnet i Salangen, i år arrangert av Salangen Idrettsforening Turn. Hele søndag formiddag gikk med bøy, tøy og turn i ulike varianter.
Les mer
TapHjemmebane_Forside

Første hjemmekamp:

IDRETTSHEIA: Lørdag gjorde Salangen IF-Fotball sitt beste da de møtte FK-Senja på Idrettsheia. Det var to gode lag som møttes til dyst, men det var Senja som gikk av med seieren.
Les mer
damefotball_ingress

Salangen IF Fotball vs Ringvassøy IL:

IDRETTSHEIA: For første gang på seks år stilte Salangen IF Fotball med et damelag på hjemmebane, som på lørdag spilte sin første sesongkamp mot Ringvassøy IL.
Les mer
 
turninnrettningforside

Til helgen blir det luftig akrobatikk:

SJØVEGAN: Voksenturnstevne står for tur og arrangørleder for voksenturnstevnet Maylén Kristoffersen forteller at det er over 300 påmeldte utøvere som skal være med å delta under helgens arrangement.
Les mer
IMG_0435

Rekordpåmelding til årets renn:

SETERMOEN/RUSTADHØGDA: Over 1000 mennesker går i år det legendariske skirennet Reistadløpet. I år er rennet en del av Visma Classics og blir også tv-sendt på NRK. Det var en spesiell start av rennet på Artellerisletta på Setermoen, med god hjelp fra Forsvaret.
Se video fra starten
 
NNM_troppsgymnastikk_ingress

Økende interesse for sporten:

BARDUFOSS: Til helga er det Nordnorsk mesterskap i troppsgymnastikk i Bardufosshallen. Til sammen er det nesten 500 deltakere og trenere som kommer for å konkurrere.
Les mer
Henning_og_adrine_ingress

Henning og Andrine fra Salangen:

KVALØYA/SJØVEGAN: Denne helga er det NNM på ski, der skal blant annet Henning Frantzen og Andrine Daleng fra Salangen delta. De forteller at dette er det største skirennet de går, og ser frem til delta.
Les mer
Onsdagsrenn2017_Forside

Årets siste onsdagsrenn:

ÅSHEIM: Onsdag 15.mars arrangerte SIF-Ski, Seljeskog IL og Øvre Salangen IL årets siste onsdagsrenn i Salangen. - I år har det vært mange deltakere og et flott aktivitetstilbud, sier forelder og skideltaker Randi Jensen.
Se videoinnslag
setermoensvømmeklubb_ingress

Svømmeklubb imponerte i helga:

SETERMOEN: I helga var det svømmestevne på Sortland, det var fem svømmere fra Setermoen Svømmeklubb som var med å deltok. De sparket fra seg med i alt 14 pallplasseringer, og flere slo sine personlige rekorder.
Les mer
 
hoyeturnhoppbig

SIF-turn trenger ny leder:

SJØVEGAN: Salangen IF-Turn står uten leder og kasserer, nåværende leder i SIF-turn, Hedvig Kristensen forteller at de snart vil ha en ny ringerunde til alle foreldre.
Les mer
OSILRegionsamling_Forside

Skal delta på regionsamling:

ØVRE SALANGEN: Neste helg arrangerer Troms Fotballkrets Nord-Norsk kretslagsturnering, og den tøffe jenta fra Øvre Salangen Idrettsforening, Ulrikke Haugseth Thomassen er blitt tatt ut.
Les mer
 
NyRekruttrener

Nye hjelpetrener og rekruttrener:

IDRETTSHEIA: Thobbe Fosseng (65) var fredag kveld oppe på Idrettsheia som trener for Salangen-IF Fotball. Han har nylig skrevet kontrakt med dem om å være den nye hjelpetreneren for 3.divisjonslaget og rekruttrener.
Les mer
grendeturnering15_forside

Lavangen Idrettsforening søker trener:

TENNEVOLL: Lavangen Idrettsforening er i gang med lagoppsettet for årets fotballsesong, men i den anledning mangler de en trener for 6-7 års laget. - Verste konsekvens at det ikke blir noe lag, sier Frantz Frantzen.
Les mer
 
Sindre_sagerup_venstreving_ingress

Unge Sindre fra Salangen:

SJØVEGAN: Fotballspilleren Sindre Sagerup fra Salangen ble valgt ut av Troms Fotballkrets til å spille for Troms i kretskampene mot Finnmark i helga som var.
Les mer
Wanja_merethe_nerli_ingress3

Ikke helt som andre 15-åringer:

SETERMOEN: Wanja Merethe Nerli brenner for danseklubben Dans Bardu, og det viste hun i helga ved å reise 140 mil fra Hedmark opp til Bardu for å holde en treningsøkt og gjøre dem klar til årets NNM i Fauske.
Les mer