Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 22. januar 2018

  • mandag-14°C
  • tirsdag-14°C
  • onsdag-12°C
Været i Salangen:
reiser_til_pyeongchang_ingress

Reiser til Pyeongchang som skismører:

STORSLETT/PYEONGCHANG: Salangsværingen Øystein Ånesen har allerede vært tett innpå OL-gleden, da han bærte fakkelen i 1994. Nå er han en del av det islandske smøreteamet som skal delta i februar.
Les mer

sokersponsorstotteforside

Volleyballjentene i Salangen:

SJØVEGAN: Volleyballjentene i Salangen søker for tiden sponsorstøtte, men de er enda langt i fra målet på 25.000 kroner. Nå oppfordrer de både private og næringslivet til å være med å bidra.
Les mer
LIF_loppemarked_ingress

LIF på god vei til Norway Cup:

TENNEVOLL: Tolvårslaget til Lavangen IF har siden i høst jobbet aktivt med å samle inn penger i håp om å oppnå sin drøm om å være med på Norway Cup. Nå arrangerer de loppemarked.
Les mer
skoytebane_klar_2018_ingress

Skøytebanen i Strandparken:

SJØVEGAN: Da var det igjen på tide for salangsværinger å spenne på skøyteskoene, for på Strandparken har nå Kenneth Heggelund vannet skøytebanen. - Nå er det bare minusgradene som mangler, sier han.
Les mer
aanesen_til_ol_ingress

Tilbakeblikk til 1994:

SJØVEGAN: Det nærmer seg OL, og selv om De Olympiske vinterleker i år arrangeres langt unna Salangen så har OL ilden gått gjennom Sjøvegan under OL i 1994. Øystein Ånesen tenker tilbake da han bar fakkelen.
Les mer
sonerenn_seljeskog_2017ingress3

Salangen IF Ski arrangerer:

SELJESKOG: På lørdag 6. januar ønsker SIF Ski alle velkommen til sonerenn for Midt-Troms i Seljeskog for aldersgruppen 0-7 og 8 år og oppover. Det er fremdeles mulighet å melde seg på løpene.
Les mer
salangen_if_friidrett_kick_off_ingress7

SIF Friidrett med kick-off:

SJØVEGAN: Det har gått mye tid og god innsats for å få Salangen IF Friidrett på plass igjen, og på fredag i romjulen ble det arrangert en kick-off for å se hvor mange som var interessert. - Jeg fortsetter gjerne, sier Eltayeb Jaly.
Les mer
 
samler_pa_fotballdrakter_ingress

Samler på fotballdrakter:

TENNEVOLL: Det finnes en lidenskap for alle og enhver, og en populær hobby er å samle på forskjellige gjenstander. Bente Synnøve Norbakken fra Lavangen bestemte seg i ung alder å samle på fotball- og håndballdrakter.
Les mer
friidrett_kickoff_ingress3

Kick-off med SIF Friidrett:

SJØVEGAN/TENNEVOLL: I romjulen blir det arrangert et kick-off i Salangshallen med Salangen IF Friidrett som etter en toårig pause endelig er i gang. - Det er uforpliktet og alle er velkommen for å prøve, sier Dagfinn Antonsen.
Les mer
 
innebandy_og_kostymeparty2017_ingress3

Innebandy og kostymeparty:

SJØVEGAN: Eksentriske speakere, energisk musikk, god mat og masse moro var å observere i Salangshallen når programfagslinja, "breddeidrett" ved Sjøvegan VGS hadde innebandyturnering med en liten kostyme-vri.
Les mer
30-trimmen_premieutdeling_NY_ingress

Storveis premieutdeling:

SJØVEGAN: I går kveld var det premieutdeling for 30-trimmen på Salangen kulturhus. Det var i alt 92 sprekinger som hadde gjort seg fortjent til 30-trimmen kruset.
Les mer
 
00489_erik_lomås_ingress

Salangsværing fikk idrettstipend:

SJØVEGAN: Onsdag var Salangsværingen Erik Lomås (24) hos Fylkestinget for å motta Troms Fylkeskommunes Idrettsstipend. - Jeg setter stor pris på det, det kommer godt med til reiser og utstyr, forteller langdistanseløperen.
Les mer
Juleoppvisning_salangen_if_turn_2017[2]

SIF Turn juleoppvisning:

SJØVEGAN: Salangen IF Turn fulgte opp tradisjonene i år også. Onsdagskvelden arrangerte de årets juleoppvisning, og ikke minst julestemning.
Les mer
 
30_trimmen_ingress

Premieutdeling for 30-trimmen:

SJØVEGAN: Tirsdag den 19. desember er det klart for premieutdeling for alle som har vært med på 30-trimmen. Alle som har klart målet om å besøke minst 10 av turmålene har gjort seg fortjent til premiekruset.
Les mer
Futsal_forside

Futsal-turnering i Salangshallen:

SJØVEGAN: Futsal er en form for fotball som stadig vokser i populæritet. På lørdag var det futsal-turnering i Salangshallen, og det var veldig action-fylt.
Les mer
 
reistadlopet_flere_lopere_ingress3

Reistadløpet 2018:

SETERMOEN: I September-måned pakket Alexander Os sammen sin tittel som daglig leder for Reistadløpet. Ivar Holand fra Senja tar fakkelen videre, og han er allerede godt i gang med arbeidet.
Les mer
222_futsal_25_november (2)

3 lag fra 1. div møtes:

SJØVEGAN: Den 25. november arrangeres det futsaldag i Salangshallen. Her møtes 1. divisjonslagene Salangen, Skånland og Nordpolen for å spille tre kamper.
Les mer