Skitreningene er et tilbud til både gamle og nye skiløpere, fra barn fra 1. klasse og opp til videregående. Leder i Salangen IF-Ski Inger Kristin Hognestad, ser frem til oppstarten av kommende skisesong. - Nå begynner vi med trening frem til snøen kommer, forhåpentligvis frem til jul, sier hun ovenfor nettavisen.


Trener uten snø
Selv om bakken er bar og det er fortsatt en stund til snølaget kommer skal gruppene gjøre teknikktrening, balanse, kondisjon og styrker. - Vi trenger ikke snøen for å trene, sier Hognestad og ler. Skiforeningen består i dag rundt 60-70 medlemmer, alt i fra ivrige skigåere, ildsjeler og aktive barn. Hognestad mener at SIF-Ski står sterkt i Salangen med bakgrunn av at Salangen har snø store deler av vinteren, de har flinke og dyktige trenere, og mange som jobber hardt for å tilrettelegge et godt skitilbud i Salangen. - Uten ildsjelene og frivilligheten ville nok ikke Salangen IF-Ski stått så sterkt som vi gjør i dag, nevner Hognestad videre.

onsdagsrennbig.jpg
Salangen IF-ski ønsker både gamle og nye skiløpere velkommen til ny skisesong. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN


Påfyll er viktig
Av årets forventninger til skisesong håper Hognestad at det vil komme flere nye barn som ønsker å gå på ski. - Det er viktig å ha påfyll med unge barn for å være sikker på at vi kan opprettholde tilbudet i Salangen. Ski er en fin sport for de som ønsker å ta det rolig eller for de som ønsker å ta det opp i konkurransenivå, sier hun avsluttende til nettavisen.