Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 25. mai 2018

  • fredag12°C
  • lørdag8°C
  • søndag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
MaxiPyroteam
Maxi Pyroteam arrangerer nyttårsmarkeringen i Salangen med et spektakulært show. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Fyrverkerigjengen lover

Større eksplosjoner

SJØVEGAN: De kommer reisende fra både fjærn og nært for å oppleve Salangens spektakulære nyttårsfeiring. Et høydepunkt for mange og et fantastisk show for å markere det kommende nye året. I år blir det siste året det vil foregå fra Henriksenkaia.


I tradisjon tro pleier nyttårsfeiringen i Salangen primært å foregå fra Henriksenkaia på Sjøvegan, men i år blir dette det siste året fyrverkeriet kommer til å tennes opp fra denne plassen. Det skaper ingen problemer for Maxi Pyroteam som gleder seg like mye til å sende opp fyrverkeriet hvert år. I går kunne innbyggerne i Salangen oppleve en liten forsmak da Morten Andersen kjørte en testrunde av de nye produktene klokken 15.15 mandag. - Årets fyrverkeri kommer til å ha større eksplosjoner enn i fjor. Frem mot nyttårsaften vil vi kjøre testrunder av produktene for å finne ut hvordan de tar seg ut, hvor stor eksplosjonene er, og for å finne ut varigheten for å kunne bruke det i forhold til fyrverkerishowet her i sentrum. Slik at vi er forberedt til nyttårsaften. Selvfølgelig gjør vi det også for å kunne reklamere litt for hva vi har, flirer Morten Andersen ved Maxi Pyroteam.


Folk kommer langtreisende
Frem mot nyttårsaften er det mulig å observere rakketene nede på Sjøvegan sentrum fra kl 15.00-16.00. Fyrverkerishowet i Salangen vil foregå fra kl. 20.00 torsdag kveld nede på Henriksenplassen på Sjøvegan. - Vi må vel gjøre noe riktig når det kommer besøkende langtfra, sier Morten Andersen og ler for seg selv.  Vi oppfordrer folk på det sterkeste til å komme tidlig for å slippe krangling over parkeringsplasser, sier Morten Andersen ydmykt. Fyrverkerishowet blir selvsagt også sendt direkte på web-tv hos Salangen-Nyheter. Sendingen starter allerede kl. 19.00.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider