Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 20. februar 2018

  • tirsdag-12°C
  • onsdag-9°C
  • torsdag-9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
ARN_fredag_stor_ståhei_header
Sjøvegan ble et naturlig samlingspunkt for sykkel- og folkefest entusiaster når Sjøvegan var startspunkt for andre etappe av Arctic Race of Norway. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Full fest under starten på andre etappe:

Stor ståhei i sentrum

SJØVEGAN: Startskuddet for andre etappe av Arctic Race of Norway gikk for ikke lenge siden her på Sjøvegan. Ett rungende smell i regi av Maxi Pyroteam sørget for fart i pedalene til de konkurrerende sykkelrytterne.


Det koker i Sjøvegan sentrum i dag, fredag, med folkefest, musikk, storskjerm og reklamer i alle formater.  All ståheien har selvfølgelig sin rot i at andre etappe av Arctic Race of Norway startet nettopp her.  I forkant av start kom lagene opp på scenen for å hilse på publikum, og etterpå var det premieutdeling for Mini Arctic Race hvor selveste Thor Hushovd delte ut premier til barna.  

En flodbølge av sykelister
Så gikk "startbomba" for andre etappe, og gjennom sentrum kom ledebilen med en flodbølge av sykelistene hakk i hæl, fulgt av en lang kolonne med biler fra crew, tv-team, sponsorer og ARN-arrangører.   Det var også en god del andre gjester som Flying Culinary Circus som serverte smaksprøver av sushi basert på lokal oppdrettslaks, Fresk Ungdom som sto for allsang, konsert med flere artister med lokal tilhørighet. Nettavisen kommer tilbake med flere rapporter fra festdagen i Salangen senere!

 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider