Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 20. januar 2018

  • søndag-16°C
  • mandag-16°C
  • tirsdag-13°C
Været i Salangen:
toppfestbig
På bildet: Nærmere 400 mennesker var på 2.juledagsfesten på Salangen kulturhus. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Salangen kulturhus var festlokalet:

Suksess med storfest

2.juledagsfesten i Salangen i år ble helt spesiell. 400 mennesker var samlet til felles sammenkomst i Salangen kulturhus. Noen betegnet festen som en god gammeldags bygdefest.


Det var ingen tvil om at folk hadde planlagt at festen 2.juledag skulle legges til Salangen kulturhus og Garsnes Brygge sitt arrangement. På scenen sto trubadurene Tom og Torgrim samt TopCoat fra Harstad. Sistnevte band stilte med topp lyd og lys til anledningen, noe som gjorde at festen ble både tøff og spesiell på kulturhuset.


På bildet:
Trubadurene "Tom og Torgrim" sørget for underholdningen tidlig på kvelden. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Tidlig ute
Når klokken var blitt 21.00 åpnet dørene på kulturhuset. Fra første stund ankom det folk som allerde hadde kjøpt billett på forhånd til festen. Det var representanter fra firmaet "Vakta" i Salangen som sto for sikkerheten på arrangementet. Det var 18 års aldersgrense i storsalen, mens det i lysthuset var 20 års aldersgrense, med alle rettigheter. Da nettavisen stakk innom i løpet av kvelden var det fullt hus og stormende jubel til TopCoats toner. En av gjestene sammenlighet festen 2.juledag som en god gammeldags bygdefest, som har vært tidligere om årene på kulturhuset.


På bildet: Også den populære Harstad- gruppen "TopCoat" sørget for topp stemning på 2.juledagsfesten. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Svært fornøyd
Arrangør av festen, Andreas Utstøl smilte fra øre til øre når festen var over. - Det har vært en kjempekveld. Det har vært veldig god stemning - og ingen bråk. Alle har trivdes her, og det er slik det skal være. Jeg er kjempefornøyd med dette arrangementet, sa Andreas Utstøl til nettavisen etter festen. I tilegg til at det pågikk fest på kulturhuset 2.juledag, holdt også pøbben på Lundbrygga åpen, for den litt eldre garden som ønsket litt mer ro og fred. Også Asle Hansen på Brygga Kro og Pub hadde dørene åpne denne kvelden.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn