Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
klasseturbig
Fra venstre: Maia Hoff, Maria Bjerkmo, Camilla Dørum, Marit Sneve Strand, Hanne Dahlberg, Stig Heide Arnesen. Ikke til stede: Veronika Bakkehaug. FOTO: PRIVAT

3STA samler inn:

Ta vare på flaskene

SJØVEGAN: Etter jul og nyttår kan du vente deg besøk av elever fra Sjøvegan videregående skole. De har flaskeinnsamling for å spare penger til utenlandstur.


Det er ikke noe nytt at elever ved de ulike skolene samler inn penger til klasseturer. Denne ganger er det engelsk klassen ved 3STA som sparer penger for å reise på klassetur til London. Metoden de bruker er flaskeinnsamling.


Studietur
Det er altså i mars elevene sammen med lærer reiser til London. - Vi har valgt London fordi det er hovedstaden i Storbritanita, men også fordi vi har lært veldig mye samfunnsengelsk i det siste om Storbritania. Det vil si at vi har lært om ulike kulturer og steder, forteller Hanne Dahlberg som er en av de reisende.


Oppfordring
I januar etter både jul å nyttårsaften bruker man å sitte igjen med masse tomgods. - Vi håper at folk vil være med å støtte opp! Oppfordrer folk i Salangen til å spare på tomflaskene etter nyttår, fortsetter Dahlberg. Turen deres til London er i mars, men i begynnelsen av den første måneden blir engelskklassen å gå fra dør til dør. - Det er 2.januar vi skal ha flaske innsamling. Vi kommer til å gå både i Salangen og Bardu, avslutter Hanne Dahlberg til nettavisen. Hvis du ikke er hjemme denne dagen, men alikavel har lyst til å støtte turen til elevene så kan du eventuelt sette posen med flasker på trappen, eller ta direkte kontakt med noen i engelskklassen ved 3STA.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider