Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 17. januar 2018

  • onsdag-8°C
  • torsdag-12°C
  • fredag-12°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
juletreettentbig
Mange glade salangsværinger, og besøkende til Sjøvegan fikk med seg julegran-tenningen på torget i sentrum lørdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Tradisjon på torget i Sjøvegan:

Tente julegrana

SJØVEGAN: Lørdag ettermiddag kl. 15.00 ble julegrana på torget på Sjøvegan tent. Til stor glede for både store og små fremmøtte. Torget var fylt av glade salangsværinger som sang julesanger.


Klokken 15.20 lørdag ettermiddag ble julegrana i sentrum av Sjøvegan tent, og både små og store kunne feire tenningen med gang rundt juletreet. Tilstede var både Salangens ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo. Været var flott, og ikke var det for kaldt heller så det var perfekt for tenninga av Salangens juletre.


Musikk
Det var fullt på torget og folk sto til og med på andre siden av gaten for å få med seg tenningen. Salangen skole- og drillkorps spilte flott julemusikk mens både voksne og unger gikk gangen rundt juletreet og sang julesanger.


Glede
Det var mange blide fjes å se og ungene spesielt syntes det var stas med lysene på det store og flotte juletreet midt i sentrum. Mange hadde også funnet frem nisselua og noen var sågar helt utkledd. Gøy var det i allefall å se alle de blide og glade ungene som virkelig koste seg. Og etter hva nettavisen kunne observere så virket det som om de voksne koste seg like mye som ungene.


Konsert
Etter at julegrana var tent og alle hadde gått rundt juletreet, pakket skolekorpset sammen instrumentene sine og dro opp til kulturhuset. Her hadde et gjeng flittige hjelpere allerede holdt på med forberedelsene ei stund så både korpset og publikum kunne komme til dekket bord. Her hadde de ordnet slik at publikum kunne kjøpe både kaffe og brus og et stykke kake de kunne kose seg med.


Se opptak fra direktesendingen fra julegran-tenningen lørdag:

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider