Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 22. april 2018

  • søndag5°C
  • mandag8°C
  • tirsdag8°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
emerikogelidabig
De 26 ungene fra Strandbu og Laberg barnehage sang for full hals på torget på Sjøvegan torsdag formiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Vakker markering av mørketiden:

Tente lysene i mørket

SJØVEGAN: Det ble en koselig markering av inngangen til mørketiden på torget i Sjøvegan torsdag formiddag. Eirin og Emerik (bildet) ilag med flere andre barnehagebarn i Salangen tente lys og sang for å gjøre inngangen til mørketiden litt koseligere for oss alle.


 

26 ivrige barn som stilte opp på torget på Sjøvegan torsdag formiddag for å tenne lys i mørketiden. Ungene hadde jobbet hardt i forkant med å lage egne lykter som skulle brukes på denne stemningsfulle markeringen. De hadde også øvd inn en mørketids-sang og julesanger som de fremførte mens de stod i ring rundt lyktene, til stor glede for de fremmøtte. Det var unger fra Strandbu og Laberg barnehager som sto for markeringen torsdag.

emerikogelidabig2.jpg
Personer som var i sentrum i går formiddag gikk bortom torget for å få med seg den lille mini-konserten. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Felles markering
Også andre steder i fylket vil mørketiden bli markert på samme måten i fra barnehagenes side. Dette etter at de i fjor ble sendt ut invitasjon fra Nettverket for Barnehagene i Tromsø til alle barnehager i fylket om å bli med på denne felles markeringen. I fjor var første gang en slik markering fant sted i Salangen, og det ser ut for at det blir en tradisjon i årene som kommer.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider