Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
seniordans_ingress2
Karin Hauglid Zakariassen er en av de mange i Salangen som danser seniordans. Mandag, 18. september er det igjen klart for seniordans for de godt voksne danseglade i Salangen. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

Klart for dans for de godt voksne:

Tid for en svingom

SJØVEGAN: I kveld mandag 18. september er det duket for en ny sesong med seniordans. Seniordansinstruktørene ønsker både gamle og nye deltakere hjertelig velkommen.


Da er det igjen klart for de godt voksne danseentusiastene å samles på kulturhuset for en svingom. -  Vi kjører et utvalg danser, blant annet vals, tango, samba, foxtrot og reinlender. Seniordansen ligner ring- og folkedanser, sier seniordans-instruktør, Jørgen Sundnes i intervju til nettavisen. Det ligger i navnet at Seniordansen er tilrettelagt en viss aldersgruppe, dansene er tilpasset slik at alle skal klare å holde følge. De eldste deltakerne i Salangen Seniordans er over 85 år. - Folk trives her, og den sosiale biten er like viktig som selve dansingen, forteller danseinstruktøren. Seniordansen starter kl. 19.00 i kulturhuset i Salangen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS