Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 20. februar 2018

  • tirsdag-12°C
  • onsdag-9°C
  • torsdag-9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
23_savnet_elghund_header
Mandag kveld ble det observert en grå elghund ved Rye på Sjøvegan, det har vært folk på leting i området i dag, tirsdag, men hunden var sporløst vekk.

Letingen pågår enda:

Tiger er enda savnet

SALANGSVRKET: Den grå elghunden Tiger er fortsatt savnet. I over en uke har letingen nå pågått etter hunden til Bjørn-Tore Furuly. Mandag kveld ble en liknende hund observert ved Rye.


Det er nå over en uke siden noen sist så Tiger, en grå elghund som hadde los på en elg i nærheten av Salangsverket. Hunden hadde på seg peilesender på halsbåndet, men som var tom for strøm. Siden da har mange frivillige vært med å lete etter hunden, blant annet pensjonist og elgjeger Rolf Lynum som nå ønsker å atter en gang minne folk på at de må ta kontakt med eieren om de skulle se en grå elghund på rømmen.

- Vær oppmerksom, ta kontakt
Mandag kveld kom det inn ett tips om at det var observert en grå elghund ved Rye ovenfor Sjøvegan, og fra i dag tidlig var Lynum i gang med letingen på området, men det var ikke noe tegn til hunden. - Jeg vil oppfordre folk til å være oppmerksom hvis de ser en grå elghund om å ta kontakt med eier, hunden lyder navnet Tiger, og hvis mulig prøve å holde hunden fast til eier kan komme å hente den, opplyser Rolf Lynum til nettavisen.

Eier av hunden Tiger, Bjørn-Tore kan kontaktes på telefon 917 20 156.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider