Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 20. februar 2018

  • tirsdag-12°C
  • onsdag-9°C
  • torsdag-9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
ARN_mini_header
- Det er for å skape glede, i tillegg til en egen sykkel- og folkefest for de unge, forteller Siri Lund ved Sparebank1 Nord-Norge. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Mini Arctic Race på Sjøvegan:

Til glede for de unge

SJØVEGAN: Sparebank1 Nord-Norge arrangerte for første gang Mini Arctic Race på Sjøvegan, og det var imponerende deltakelse blant de unge som fikk være med å delta på sykkelrittet som gikk rundt Strandsenteret.Arrangørene av Mini-Arctic Race hadde håpet på nærmere hundre deltakere til det lille sykkelrittet som i år skulle holdes på Sjøvegan, men da startskuddet gikk var det hele 150 barn som rullet over startstreken.  - Det var utrolig artig at det var så mange unge som var med å deltok, det hadde jeg ikke trodd. Dette er vi er kjempefornøyd med, forteller banksjef Siri Lund ved Sparebank1 Nord-Norge ovenfor nettavisen.

ARN_mini_artikkelfoto2.jpg
Alle som er med på Mini Arctic Race får gratis t-skjorte, ringeklokke til sykkel, og startnummer, i tillegg til gullmedalje og vannflaske når de kommer i mål. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

 

ARN_mini_artikkelfoto_gjengen.jpg
June Pettersen, Elisabeth Solheim Andrews, Tonje Vik, Annelise Johansen, Hege Leiknes og Siri Lund fra Sparebank1 Nord-Norge som arrangerte sykkelritt for de minste. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider