Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 25. mai 2018

  • fredag12°C
  • lørdag9°C
  • søndag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
ingen_flax_i_dag_BIG2[1]
Norsk Tipping skiltet ved Narvesen-bygget har blitt utsatt for hærverk. Men hva var grunnen for det i første omgang? FOTO: JON HENRIK LARSEN

Har noen ventet forgjeves på telefon?:

Tippeskilt ødelagt

SJØVEGAN: Hva en ville ha gjort som millionær er et erkjennbart spørsmål mange ofte stiller seg selv i livet. Men hva ville reaksjonen vært hvis man bare nesten ble millionær? Det mulige svaret finnes i Salangen.


Ukentlig sitter det mange spente mennesker over telefonen sin og venter på en innringelse som skal bringe en sjelden, men fantastisk nyhet. "Du er millionær". Naturligvis kan ikke alle som tipper, enten i lotto, eller enkelt på skrapelodd vinne de største pengepremiene som ofte innvaderer sidesynet med fargerike plakater og animerte reklamer der de kan kjøpes. I Sjøvegan kan effekten av dette observeres like utenfor Narvesen-bygget, der et skrapelodd, eller mangel på innringelse fra Norsk Tipping har hatt en negativ innflytelse på det nærmeste lokalmiljøet.

ingen_flax_i_dag_BIG[1].jpg
Når skiltet skal bli reparert er enda uklart. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Fått gjennomgå
I over en lengre periode har det velkjente skiltet med et fargerikt kryss ved Narvesen-bygget vært skadet. Det ser ut til å være alvorlig ettersom skiltet som vanligvis skal være belyst er mørklagt, samt det åpenbare gapende hullet som ser ut til å være resultatet av frustrasjon fra en som er lei av å vente forgjeves på en telefon fra Norsk Tipping.

 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider