Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 20. mai 2018

  • søndag11°C
  • mandag11°C
  • tirsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
julegudstjenestebig
På bildet: Sogneprest Kim Astrup ønsker menigheten velkommen til de to julegudstjenestene på julaften. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Sognepresten vil holde:

To julegudstjenester

Nytt av året i Salangen kirke blir to gudstjenester på julaften. - Jeg tror at vi trenger de to gudstjenestene, siden det blir mye folk, sier sogneprest Kim Astrup (bildet).


I de tidligere årene har det bare vært avholdt kun en gudstjeneste på selveste julaften. Men i år gjør menigheten en ny vri, og ønsker folket i bygda velkommen til kirka på to ulike tidspunkter den 24.desember. - Jeg tror folk synes det er greit å ha muligheten til å gå i kirken på to ulike tidspunkter. Jeg har fått flere tilbakemeldinger fra småbarnsforeldre som ønsker og gå tidligere i kirken på julaften, enn senere på ettermiddagen, sier sogneprest Kim Astrup til nettavisen.


Sang og glede
Den første julaften-gudstjenesten blir allerede klokken 14.30, med sogneprest Kim Astrup, kantor Fredrik Lantz og med barnekoret til menigheten. Senere på ettermiddagen klokken 16.00 blir det julegudstjeneste med sognepresten samt Nils Johan Olsen på orgel. Salangen- jenta Trine Dahlberg skal også synge under denne gudstjenesten. Tradisjon tro blir det satt lys på gravene av pårørende på julaften, slik at det blir et fint skue for de som besøker kirkegården også denne julaften i Salangen. Les mer her om julens arrangementer i Salangen kirke!

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider