Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 20. oktober 2017

  • lrdag1°C
  • sndag1°C
  • mandag2°C
Været i Salangen:
tommehyller
Jimmy Treland mener det er leverandørens feil at hyllene står tomme. FOTO: VEMUND MATHIESEN

Andre gang på kort tid:

Tomme for popcorn

SJØVEGAN: For andre gang på kort tid er Coop Prix på Sjøvegan tomme for popcorn. Nå lurer de på om det er leverandøren som gjør noe feil.


Etter at nettavisen har mottatt flere tips om at noen av varehyllene på Coop Prix på Sjøvegan stod tomme, tok Salangen-Nyheter en tur til butikken. Det viste seg at de var tom for micropopcorn. Daglig leder på Prix, Jimmy Treland, er ikke sikker på hva problemet kan komme av. -Det har skjedd før, og jeg veit ikke hva som har skjedd. Vi bestiller varer to ganger i uka, så dette må være en feil utenfor vår butikk, sier Treland.

 

Vil rydde opp
Jimmy Treland tror ikke at problemet kommer av at folk i Salangen spiser ekstremt mye popcorn, men heller at det er problemer hos leverandøren. -Det er jo ferie og ferieavvikling nå i sommer, så det er mulig at dette er noe av årsaken til problemet. Samtidig legger Treland til at dette skal de ordne opp i. - Vi beklager virkelig at det er tomt for de varene vi er tomme for, og vi gjør så godt vi kan for å fikse opp i problemet, avslutter butikksjefen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn