Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 20. januar 2018

  • søndag-16°C
  • mandag-16°C
  • tirsdag-13°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
nissesaklordagbig
Salangen skole- og drillkorps ser frem til lørdagens julegrantenning på torget, med påfølgende arrangement i kulturhuset etterpå. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Skolekorpset sørger for:

Toner til gran-tenning

SJØVEGAN: Salangen skole- og drillkorps skal i tradisjon tro sørge for juletoner til julegrantenningen på lørdagen.


Som kjent er lørdag 29.november den første lørdagen i adventshelga. Tradisjonen tro så skal julegrana tennes på torget på Sjøvegan. Salangen skole- drillkorps skal også i år sørge for å skape den rette rammen rundt arrangementet på torgallmenningen på Sjøvegan. Denne tradisjonen har vært i mange år, og er høyt verdsatt blant folk.


Glad for samarbeid
Leder av Salangen skole- og drillkorps, Hege Larssen er svært glad for samarbeidet korpset har hatt med kulturkontoret og Salangen Næringsforening i alle år. - Korpset er veldig glade og ønsker å takke for det flotte samarbeidet med kulturkontoret, teknisk avdelig og Salangen næringsforening! Vi satser på god og hyggelig stemning som for mange er en flott tradisjon, sier Larssen til nettavisen.


Godt program
Programmet for lørdagens julegran-tenning er følgende: Klokken 15.15: Julegrana tennes av ordfører Sigrun W.Prestbakmo. Musikkaspirantene spiller julesanger, og drillnissene skal få folk med på å gå rundt juletreet. Rett etterpå ønsker Salangen skole- og drillkorps velkommen til kafè på kulturhuset. Her vil også drillerne vise juleprogrammet sitt. - Det skal også være en kort markering av at Barnekonvesjonen som er 25 år. Det hele avsluttes med at det vises gratis familiefilm som er "Polarekspressen". Vi håper at så mange som mulig kan komme på lørdagen og være sammens med oss, avslutter Hege Larssen i korpset.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn