Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
fyrverkeriet2011big
Fyrverigjengen i Maxi Pyroteam går nå ut og ber om hjelp fra frivillige til å være trafikkvakter før, under og etter fyrverkerishowet i sentrum 31.desember. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Fyrverkerigjengen søker hjelp:

Trenger trafikkvakter

SJØVEGAN: Fyrverkerigjengen i Maxi Pyroteam med Morten Andersen (t.h) i spissen går nå ut og søker etter trafikkvakter som kan hjelpe til på nyttårsaften i sentrum av Sjøvegan.


Den store datoen for fyrverkerier nærmer seg med stormskritt. Allerede er fyrverkeri- entusiastene i Maxi Pyroteam begynt og klø i hendene etter å koble det legendariske fyrverkerishowet på Sjøvegan, nok en gang. Men i år trenger de hjelp fra de frivillige til trafikkdirigering i sentrum under den store begivenheten. - Det har en tendens til å samle seg litt folk i sentrum på nyttårsaften, sier Morten Andersen og smiler.


20 vakter
Han har behov for 20 trafikkvakter. - Det handler om å ha på seg en refleksvest fra kl. 18.30 til kl. 20.00 og sørge for at det ikke er noen som får den brilliante ideen om å parkere midt på veien, og samtidig blokkere den, sier Andersen bestemt.
I fjor var det ett tilfelle der en person fikk ett illebefinnende under fyrverkerishowet, og da var det heldigvis klar vei for ambulansen til å rykke inn og hente ut personen i den store folkemassen i sentrum.


Dugnadsånden ikke død
Fyrverkerishowet på Henriksenkaia i alle år har vært drevet etter dugnadsprinsippet. - Jeg har i storkjeftet stil hevdet at dugnadsånden overhode ikke er død. Det er jeg faktisk helt overbevist om!, sier Morten Andersen tydelig. Han oppfordrer de som kan tenke seg og være trafikkvakter på nyttårsaften før, under og etter fyrverkerishowet, om å ta kontakt med han personlig på telefon 917 65 431 eller kontakte Jens Viktor Steinsund eller Tone Steinsund.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider