Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 20. oktober 2017

  • lrdag1°C
  • sndag1°C
  • mandag2°C
Været i Salangen:
Tjukkasbilde
Tjukkas-Gjengen inviterer til tur langs vei og skog og mark. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Tjukkas-Gjengen inviterer:

Trimtur for alle

SJØVEGAN: Hvis du ønsker å komme i litt bedre form og samtidig ha det sosialt kan du nå bli en del av Tjukkas-Gjengen i Salangen som arrangerer trimtur to ganger i uken.


De sees tydelig i gatebildet der de går i flotte vester. Tjukkas-Gjengen i Salangen blir bare mer og mer utbredt. De arrangerer trimtur to ganger i uka hvor alle er invitert. Både lang, kort, tynn og tjukk. Initiativtaker i Salangen er Kathrin Tunheim. Hun ønsker alle velkommen. - Vi inviterer alle som ønsker å komme litt i form. Det er et lavterskeltilbud for å komme i form og vi håper kommunen kommer på banen med midler etterhvert, sier Tunheim.
 

Oppfordrer mannfolk
På nåværende tidspunkt er det kun damer som deltar på gå- turene. På spørsmål om hvorfor ikke mannfolkene dukker opp?, sier Tunheim at de ikke vet helt hvorfor. - Vi trenger mannfolk i gruppen vår og håper at når én møter opp følger flere. Vi har i tillegg pratet om en pubcrawl, sier hun i god latter.
 

Tjukkas-Gjengen i Salangen møtes på parkeringsplassen ved Coop Prix Sjøvegan torsdager kl 19.00. De som har lyst kan også møte opp på en formiddagstur fra Knutsen Daglivarer på Medby kl 11.00 mandager.


Se musikkvideoen til Tjukkasgjengen på landsbasis:

Til nyhetsarkivet
Tips en venn