Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag9°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Julegløggen3
Ragnhild Fjeldstad åpnet konserten med å takke alle som hadde møtt frem i Salangen kirke. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Godt oppmøte på konsert:

Trosset dårlig vær

SJØVEGAN: Til tross for vær og vind ble Salangen kirke fullt opp av folk som ikke ønsket å gå glipp av viseklubbens konsert, Julegløggen 2015. - Det var en prøvelse at folk kom seg inn, sier visevert Ragnhild Fjeldstad.


Bare noen minutter før konserten startet ble Salangen kirke fylt opp av publikummere som ikke ønsket å gå glipp av denne årlige tradisjonen. Det ble fort trangt om plassen, men viseverten var bare storfornøyd at folk kom, til tross for været. - Vi er storfornøyd med årets oppmøte. Det var vel 100 mennesker som kom, og kanskje mer enn det. Vi var litt skeptiske på grunn av været. Det har virkelig vært en stor prøvelse at folk kom seg inn på glattisen og i vinden, sier en takknemlig visevert, Ragnhild Fjeldstad.


Utrolig takknemlig
Som tidligere år er Julegløggen en musikalsk miks av sanger, sjangere og medvirkende aktører. Da kvelden var over hadde viseklubben klart å bringe frem julestemningen inne i kirken. - Jeg er kjempefornøyd med årets resultat og alle har vært kjempeflinke i sine fremførelser. Blant annet jentegruppa og Lukas på 5 år var fantastiske. Det har virkelig vært spenstig sang og musikkliv i kveld!. Vi er utrolig takknemlig for alle som kom og har hjulpet oss, takker Fjeldstad avslutningsvis til nettavisen.

Se video fra konserten: " Gje meg handa di ven"

Se video fra konserten:  " Make a wish upon a star ".

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider