Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 20. mai 2018

  • søndag11°C
  • mandag11°C
  • tirsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
romjulskonsertenbig
Flinke Salangen-ungdommer inviterer bygda på konsert i kveld på Lundbrygga kl. 20.00. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Starter romjulstradisjon i Salangen:

Ungdom med konsert

SJØVEGAN: Musikalske ungdommer i Salangen starter en ny tradisjon i bygda. Nemlig og samles på Lundbrygga Pub til romjulskonsert.


Det har vært et savn lenge i Salangen at det ikke arrangeres noen konserter i romjula. Men nå ser muligens en ny tradisjon dagens lys, og det i kveld klokken 20.00 på Lundbrygga Pub. Initativet er det ungdommen selv som kommer med, sammens med viseklubben Baluba. - Det er ikke gamlingene i viseklubben som skal lage konsert denne gangen, men ungdommer som bor her i bygda og flere som er hjemme på juleferie. Så de skal bruke romjula til å møtes og øve og så skal de glede salangsværingene med musikk i kveld på 4. juledag, sier visepresident i Baluba, Inger Strand.  Hun understreker at for medlemmene i viseklubben, som er arrangører, blir det også spennende å se hvem som dukker opp og hvilke sanger som skal spilles! Maia Gartland Hoff i spissen ilag med flere ungdommer blir dette en helt unik opplevelse.


- Dette blir artig!
Maia ser personlig veldig frem til kveldens konsert på brygga. - Dette blir spennende. Det er artig og starte tradisjoner. Vi er en sammensveiset gjeng som har øvet og hatt det hyggelig i lag, og i kveld presenterer vi resultatet for de som kommer på Lundbrygga, sier Gartland Hoff fornøyd. De som medvirker foruten om Maia er Geir Nordahl, Håvard Sæbø, Steffen Nordahl, Steffen Masterbakk, Tor Sigurd Larsen og Joakim Hellemo. Dørene åpnes allerede klokken 20.00.


Se videosmakebit til konserten i kveld:

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider