Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag9°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
888_salmen_ingress
Utgiftene ved å trykke opp å gi ut menighetsbladet for Salangen gjør at Salangen menighet er nødt til å be om donasjoner fra sine lesere for å fortsatt kunne utgis. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Menighetsbladet ønsker bidrag:

Usikre tider for Salmen

SJØVGEAN: Fremtiden er usikker for menighetsbladet for Salangen "Salmen". Sogneprest Grete Glemmestad forteller at slik det ser ut nå er det usikkert om det er tilstrekkelig med midler eller om de blir nødt til å velge et enklere format.


Det ser for tiden usikkert ut for menighetsbladet for Salangen. – Hvis det fortsetter slik blir vi nødt til å se på om det er nødvendig å forenkle bladet til det minimale, det vil blant annet medføre at det vil utgis uten farger. Grunnen til dette er at det ikke lenger ligger økonomi til grunne for å få blandet trykket opp og gitt ut, forteller sogneprest Grete Glemmestad.


Støtte-giro
Derfor er det vedlagt i siste utgave av "Salmen" en giro som leserne kan betale inn til menigheten hvis de ønsker å være med å støtte opp for menighetsbladet. Det er også mulig å gi donasjoner via betalingstjenesten Vipps. – Hvert blad koster 16 kroner (trykk og utsending). Salmen er avhengig av ditt bidrag, er det opplyst i siste utgave av menighetsbladet.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider