Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 24. januar 2018

  • onsdag-11°C
  • torsdag-9°C
  • fredag-9°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Byggevaren_utvider_lokalet_header
Hans Jørgen Pedersen ved Sjøvegan Byggevare forteller at de skal utvide lokalet med omlag 80 kvadratmeter i tillegg til litt utbedringer på inngangspartiet. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Sjøvegan Byggevare bygger ut:

Utvider butikklokalene

SJØVEGAN: Sjøvegan Byggevare er nå i gang med å utvide butikken sin, utvidelsen på omlag 80m2 skal i hovedsak benyttes til kontor, men også vaskerom, datarom og noe utvidelse av butikken.


Nå har Sjøvegan Byggevare startet opp arbeidet med å utvide butikken. Hans Jørgen Pedersen ved Sjøvegan Byggevare forteller at de har lenge tenkt på å utvide, og er glad for at de endelig er i gang. - Egentlig var planen å utvide langs hele veggen, men ettersom vi har flere prosjekter på gang fant vi ut at det ville rekke å bare utvide en del langs veggen, i tillegg skal vi gjøre noen endringer på fremsiden ved inngangspartiet, sier Pedersen til nettavisen.

Byggevaren_utvider_lokalet_artikkelfoto.jpg
Grunnarbeidet er godt i gang på baksiden av bygget. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Vært et bra år
Frem til nå har kontorene vært litt spredt over flere steder, men etter utvidelsen står ferdig vil de ha en åpen kontorløsning hvor alle kontorene blir samlet. At Sjøvegan Byggevare utvides i fysisk form, er ikke eneste veksten de opplever. Pedersen forteller at bedriften har opplevd et bra trykk i år, og at med deres leveringstilbud til en rekke kommuner i regionen har begge deres lastebiler knapt stått i ro. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider