Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 21. januar 2018

  • søndag-16°C
  • mandag-16°C
  • tirsdag-13°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
1000lysbig
Slike lys var ikke langs veien inn til Sjøvegan i år. - Skuffende, sier Jens-Viktor Steinsund. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Finn 1000 feil:

Uvær mørkela gatene

SJØVEGAN: Slik så gatene ut da butikkene holdt søndagsåpent i helga. Finner du 1000 feil på bildet? - Hvor ble det av lysene som skulle lyse opp Sjøvegan som er en kjær tradisjon for næringslivet i Salangen?, spør Jens-Viktor Steinsund.


Siste søndag før jul har det nesten blitt en tradisjon at næringslivet lyser opp Sjøvegan- sentrum med 1000 fakkelbokser, men i år var gatene så og si mørkelagt. Det eneste som var å se var noen stusselige fakkelbokser foran enkelte butikker. - Det skulle settes opp lys ut på innfartsveien inn mot sentrum som et prosjekt av 1000 lys i sentrum, men det var ingenting å se. Jeg gledet meg til å vise barnebarn de flotte tradisjonen, men vi ble veldig skuffet over å se ingenting, sier Jens-Viktor Steinsund til nettavisen.


Uvær mørkla gatene
I næringslivets egen julemagasin, Snadder ble det reklamert at det også skulle være hesteridning og nisser, men gatene var stille. - Vi måtte avlyse det på grunn av været. Nå har vi en hel palle med lys, så om det ikke blir brukt i år, så blir det brukt til neste år, sier leder i Salangen Næringsforening, Cato Sørensen til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn