Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 25. april 2018

  • onsdag5°C
  • torsdag6°C
  • fredag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Backlash_har_ankommet_sjøvegan_header
Tore Paulsen med fast fisk! FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Backlash er ankommet Salangen:

Varmer opp til helga

HEMMELIGBERGET: Backlash Fishing Norway har nå ankommet Sjøvegan hvor de nå driver å varmer opp til Millionfisken. De har fisket nesten hele tiden siden de kom til Sjøvegan på mandag.


Gjengen fra Kjøllefjord som kaller seg Backlash Fishing Norway er en gruppe fiskegale kompiser som i en årrekke har besøkt Salangen i forbindelse med Millionfisken, og i fast tradisjon kommer de noen dager i forkant for å bli kjent med forholdene og få noen ekstra dager fiske. - Vi varmet opp i går og i dag, så nå har vi kartlagt alle småfiskeplassene, ler Jan Paulsen i intervju med nettavisen.

Backlash_har_ankommet_sjøvegan_artikkelfoto.jpg
I Backlash Fishing Norway er det både unge og voksne sportsfiskeentusiaster. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.


Fisker både fra land og båt
Undertegnende møtte dem mens de var på fisketur, ikke langt fra der de fikk torsken som brakte inn hundre-tusen kroner første året de var der. I år er de litt preget av sen vår, men Paulsen understreker at det nødvendigvis ikke er en ulempe. - Jeg tror det er veldig mye sjøørret i fjorden, og håper vi klarer å passere kilogrensa i år også. I tillegg har vi i år leid ei skøyte som vi skal bruke når vi skal ut å jakte storfisken, da vil vi fiske på dypere vann etter både sei, torsk, kveite og steinbit, i tillegg til at vi skal låne en femten fots båt med motor for å dorge etter sjøørret med, sier Paulsen.

Backlash_har_ankommet_sjøvegan_artikkelfoto2.jpg
Tonny Lunnan har mange Sagfjord-ørreter på samvittigheten. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider