Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 23. oktober 2017

  • mandag0°C
  • tirsdag0°C
  • onsdag2°C
Været i Salangen:
Velvet_gjenoppstar_ingress3
Leder i Salangen Røde Kors Ungdom, Odin Jøtulhaug gleder seg til å se Velve vokse seg større framover. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Masse aktiviteter ut året:

Velve gjenoppstår!

SJØVEGAN: Salangen Røde Kors Ungdom sitt styre er kommet på plass, og aktivitetsplanene ut året har også blitt bestemt. - Vi har det vanlige her, men det kommer også masse tøft utover året, sier Odin Jøtulhaug.


11. september ble det avholdt et møte på Velve med det nye styret i Salangen Røde Kors Ungdom. Der ble fritidsaktiviteter og planer for ut året slått i stein, og leder for ungdommens Røde Kors, Odin Johan Jøtulhaug er glad over at budsjetteringen og planleggingen er ferdig, og Velve endelig kan åpne for fullt igjen. - Vi har søkt om frifond og fått mye av det vi trenger allerede. Vi har minst 2 pizzakvelder planlagt fra nå og til nyttår, og vi blir i tillegg til å ha en utedag, hvor Thor-Elvin Jøtulhaug ved Arctic Freedom tar oss med på tur. Det skal ikke sees bort i fra at vi får en zip-line tur da også, forteller Odin til nettavisen. Fredag 21. september åpner Velve igjen, og er deretter åpen annenhver fredag.

Velvet_gjenoppstar_ingress2.jpg
Salangen Røde Kors Ungdoms nye råd er et flott gjeng som vil inkludere alle og enhver som vil ha det litt gøy annenhver fredag framover. FOTO: WENCHE LISE KANSTAD

TV-spill
Ungdomsklubben har masse variasjon i hva du kan gjøre når du kommer dit. I lokalet har de alt i fra Air Hockey, biljardbord og en stor TV med flere Playstation spill ment for å spille sammen med. Lederen i Røde Kors Ungdom ville likt å se et litt større utvalg av TV-spill. - Når vi søker på frifond får vi penger til å kjøpe ting som vi ikke blir å eie. Som for eksempel mat og opplevelser. Så hvis det er noen der ute som er villige til å la oss låne spill en kveld eller to, så blir vi veldig glade for det, forteller Jøtulhaug til nettavisen. Avsluttende håper lederen for at ungdomsklubben blir å fylles opp videre i framtiden. - Vi er litt avhengig at ungdommen bruker lokalet, men nå som vi gradvis vokser, ser jeg for meg at alt blir å gå bra, sier han fornøyd.

 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn