Elevene som har jobbet iherdig med å bli ferdig med årets revy, håper at det blir fullt hus i Salangen kulturhus torsdag kveld. - Vi håper at mange foreldre og andre interesserte kommer og ser på oss. Det er frivillig inngang, men de som ønsker og gi inngangspenger vil komme til å gi penger til vår klassetur, sier Marianne Kvernmo i revykomiteen til nettavisen.


Bra åpningsnummer
Revyelevene skryter hemningsløst av åpningsnummeret til revyen i år. - Vi har laget en egen dans. Denne gangen er det mange lokale ansikter vi får se, sier revysjef Maja Gartland Hoff til nettavisen. Ellers vil publikum få servert dagligdagse revysketsjer fra livet i den lille bygda Salangen. - Lærerne får selvsagt også en sentral plass i revyen vår. Også 8.klasse og 9.klasse har fått 10 minutter til disposisjon på årets revy, sier revysjef Gartland Hoff.  Alt i alt er det 45 elever fra begge 10.klassene ved skolen som er engansjert med årets julerevy.


Promoterer bra
Ingen skal komme og si at revygjengen ikke promoterer årets revy godt nok. De har fått laget seg egne gensere som de skal bruke før og under revyen. - Det har kostet de som ville ha genser kroner 300,-. Jeg tror alle har kjøpt seg en slik. Det er litt artig og ha for ettertiden også, sier Marianne Kvernmo stolt og viser fram genseren. I revyen torsdag kveld blir det også kafe før revyen, og i pausen. - Vi håper at så mange som mulig kommer og ser, og får en artig opplevelse, avslutter Maja Gartland Hoff.