Fredag kveld gikk den årlige "Gullruten" utdelingen av stabelen på TV2. I år var Polar Park i Salangsdalen en av de nominerte i prisutdelingsprogrammet som er legendarisk på tv. Jon Almås og hans ulvekyss i Polar Park som var med i programmet «71° nord – Norges tøffeste kjendis» vant prisen «Årets TV-øyeblikk» på Gullruten. 

- Det var helt fantastisk! Jeg ble helt satt ut når jeg så det på tven i kveld. Det var vill jubel her hos oss! Dette var virkelig årets store tv-øyeblikk, sier daglig leder i Polar Park, Jens-Kristian Dybwad til nettavisen fredag kveld. 

Her kan du se det helt spesielle øyeblikket fra  «71° nord – Norges tøffeste kjendis»:

Det spesielle ulvekysset har også satt sine spor hos tv-kjendisen Almås også. - Dette var morro. Tenk at noe så privat og intimt og kanskje det hyggeligste som en ulv og et menneske kan gjøre sammen, kan bli belønnet på denne måten her. Jeg vil bare få si til ulvetispa "Frøya" at vi vant!, sa Jon Almås under prisutdelingen fredag kveld på TV2.

Under innspillingen av den spesielle scenen i Polar Park til «71° nord – Norges tøffeste kjendis»  gikk det galt da kameraene ikke ville fungere lengre. Men heldigvis ble øyeblikket, som nå er blitt hele Norges tv-øyeblikk, foreviget med fire iPhones som tok opptak. 

202_polar_park_bjonn.jpg
Daglig leder ved Polar Park, Jens Kristian Dybwad er kjempeglad for at parken er åsted for årets tv-øyeblikk i 2019.