Torsdag var siste skoledag for elevene ved Salangen videregående skole på Sjøvegan. Her var det gjort klart med underholdning i form av både sang, bildepresentasjoner og fremvisning av mangfoldet av folkedrakter blant elever, lærere og administrasjon. Konferansierer for avslutningen var Veslemøy Talset og Eirin Værnes, som forteller til nettavisen at de synes det er et bra program med mye forskjellig og mange engasjerte.


Juleaslutning_paa_VGS_Eirin_Veslemoy.jpg
Konferansierer for avslutningen var Eirin Værnes og Veslemøy Talset. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN 


Rektoren er fornøyd
Rektor ved skolen, Kjell-Arne Giske sier han er veldig fornøyd med årets juleavslutning. – I dag er siste skoledag før elevene kan ta en velfortjent juleferie. Denne juleavslutningen er "all time high", helt fantastisk. Vi har og fått vist frem det eventyrlige mangfoldet vi har ved Salangen videregående skole, gjennom en sekvens av fremvisning av folkedrakt. I tillegg har vi hatt spansk julesang av spreke førsteklassinger som har spansk på timeplanen, forteller rektoren til nettavisen.

 

Juleaslutning_paa_VGS_artikkelfototo2.jpg
Her var en rekke folkedrakter som ble vist frem av mangfoldet på skolen, blant disse var bunader fra flere steder i Norge, og folkedrakter fra mange andre steder i verden. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN


Juleaslutning_paa_VGS_artikkelfototo.jpg
Blant underholdningen var blant annet en gruppe lærere som fremførte Eivinds Julevise. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN