På bildet: Martin Ånesen og Astrid Simonsen ble kåret til årets frivillighetspris-vinnere i Salangen.


Det er ikke første året at Salangen Aktivitetssenter og Frivillighetssentral (SAFA) deler ut en slik lokal frivillighetspris. Og for dem som får prisen, er det en utrolig god annerkjennelse av deres arbeid ved sentralen. I år var turen kommet til Martin Ånesen og Astrid Simonsen. Begge ble svært overrasket når nyvalgt styreleder for SAFA, Gunnar Bendiktsen kunne utrope de to prisvinnerne. - Nei, det er ikke til å tro, sa Astrid Simonsen da hun mottok prisen fra Bendiktsen og May Eriksen i går kveld. Litt senere ble Martin Ånesen ropt opp, og fikk også prisen. Årets pris ble delt på dem begge. Martin fikk en klem fra Gunnar Bendiktsen når han mottok prisen.På bildet: Martin Ånesen (t.v) mottar frivillighetsprisens bevis fra styreleder i SAFA, Gunnar Bendiktsen.


En god innsats
Begge de to prisvinnerne mottok prisen for sin innsats ved SAFA og ved Salangen bo- og eldresenter (SABE) det siste året. Astrid har bidratt i sterk grad til trivsel og glede for de andre brukerne ved SAFA. Martin har jobbet og lagt ned mye tid med den ny-oppbygde sansehagen ved SABE. Her har han vært rådgiver, gartner og pådriver for å skape trivsel blant beboere og frivillige som har jobbet. Prisen gir en "vitamin-innsprøytning" til de videre frivillige arbeidet for begge prisvinnerne.


På bildet: Her får Astrid Simonsen (midten) overrakt prisen av daglig leder ved SAFA, May Eriksen


Hør et lengre intervju med prisvinnerne i dagens sending av radioprogrammet "Midt på dagen" som blir sendt på Salangen-Nyheter's Webradio og Innlandet Nærradio fra kl. 15.00 til 16.30 !


Alle foto: Jon Henrik Larsen