Rolløya Pensjonistforening dro i gang møljefest som sin årlige tradisjon i går formiddag Kl. 14.00. På aktivitetssenteret samlet det seg hele 43 sultne personer som var klare til å kose seg med god mat bestående av skrei, torsk, lever og rogn med tilbehør. Nestleder i pensjonistforeningen, Tor Meyer deler med nettavisen at det gode måltidet var verdsatt, også av flere som ikke hadde muligheten til å møte opp i aktivitetssenteret. – Det kom folk på besøk utenom klubben, og fra Harstad. Det ble også tilrettelagt og kjørt ut til de som ikke kunne komme. Alle var så fornøyd med maten, og ble så mett de kunne bli før de dro hjem, sier Meyer med et smil.

moljekalas_5mars_ingress2.jpg
Marit Berg (t.v) og Gunnvor Normann levert godt fra kjøkkenet. Her tilberedes levra som ble en del av møljeaftenes måltid. FOTO: PRIVAT
 

Nostalgiske smaker
Tor Meyer skryter voldsomt mye av Marit Berg og Lisbeth Heggelund som sto for mye av tilretteleggingen av maten som ble lagd på kjøkkenet på Aktivitetssenteret. – Marit Berg lagde suppe hjemme i sitt eget kjøkken, og kom deretter utover. Jeg må også takke Harold Heggelund som tok med seg flott torskefilé fra Tromsø. Det var skikkelig edelvare som vi fikk smake på, forteller Meyer, og føyer videre til at han selv fikk en nostalgisk tur i gode minner via maten til Marit Berg. – Det ble laget ei gammel god helgrynsuppe med rosiner og svisker. Jeg husker godt jeg spiste det da jeg bare var en unge når bestemor lagde det, sier Meyer med et smil.

moljekalas_5mars_BIG2.jpg
Det var til sammen 43 besøkende på aktivitetssenteret på Rolløya. FOTO: PRIVAT