Det var mange som passet på å få med seg Pink Floyd- tribute som startet kveldens arrangment ifra scenen på Lundkaia. Etter de fem første taktene, var det ikke mange som pratet inne på området. Vi fikk frysninger, og ble målløse. Utrolig prestasjon av denne gruppa, som fanget publikum i fra første tone. Maxi Pyroteam som stod bak rakettene som gikk i lufta - toppet denne prestasjonen.

loganbig3.jpg
Den lokale hyllesten til Pink Floyd var helt unik - igjen!. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Langveis
Inne på konsertområdet var det mange lokale tilskuere. Men det var også publikum ifra Sverige, og Oslo. De hadde funnet veien hit, i forbindelse med Millionfisken, og kveldens konserter. Ingen ble skuffet.

loganbig4.jpg
Folkene i "Pink Floyd- tribute" fra Salangen på scenen under Millionfisken lørdag kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Johnny Logan
Da han entret scenen ble det fort trengsel blant publikum fremme. Johnny imponerte ved å snakke norsk. Dette er jo en sikker klassiker som mange ventet på å høre. Og Johnny Logan and friends sviktet ikke. De leverte de gode kjente slagerne, og publikum sang villig med. "Hold me now" - var likvel en av de som ble mottatt med høyest applaus. "You raise me up" var en fantastisk opplevelse da den ble sunget av denne legenden.

loganbig2.jpg
Publikummet på Lundkaia likte det de fikk høre hele kvelden, både med Pink Floyd Tribute og Johnny Logan. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Arrangementet
Det gikk veldig greit rundt om på hele området. Arrangørene imponerte med sin dyktighet, og alt gikk på skinner. Iallfall utad mot publikum. Vaktene passet på, og natteravnene var ute blant ungdommene. Til tider var det litt kø utenfor toalettene, men selv her gikk det radelig unna. Tydelig at dette var et proffesjonelt arrangement. Kalde hamburgere på natta, var det eneste minuset vi kunne finne denne kvelden.
 

loganbig5.jpgKonsert anmeldelse
Det var også besøk fra Sverige inne på området. Nettavisen fikk en egen anmeldelse  fra denne mannen, som selv er musiker. Her er hans mening om lørdagens arrangement: - Jag heter Børje Eklund och kommer från Tæfteå utanfør Umeå Sverige. Jag och mina døttrar brukar varje år semestra hær uppe i Nord-Norge. Eftersom jag ær en gammal musiker och spelar sjælv i ett bluesband hemma i Sverige så ville jag naturligvis lyssna till Tribute to Pink Floyd. Pink Floyds musikk har man ju lyssnat till i många år och det ær ju inte den lættaste musiken att spela. Jag blev imponerad nær jag fick veta att det ær lokala musiker och att dom børjade spela Pink Floyds musikk bara før ca 3 år sen. Hela arrangemanget med musikk, ljus och fyrverkerier var mycket proffsigt Ihopsatt. Sen gjorde det varma och soliga vædret det inte sæmre.


Fest
Den siste gruppa som entret scenen denne kvelden var TopCoat. De leverte til forventningene, og folk danset inne på området. Latter, smil, flott vær, og fantastiske artister gjorde absolutt denne kvelden til en fantastisk opplevelse. Ingen tvil om at de gode slagerene som TopCoat er kjent for virkelig er festmusikk. 

Se video fra konserten til Johnny Logan under: