Tre stemmer en en liten gruppe med tre. Gruppen består av Knut Erik Østgård, Jørn Heyerdahl Peredrsen og Dag Erik Enoksen. De har også med seg pianist Cato Simonsen. De skal holde konsert i Andørja kirke, Finnsnes kirke og Målselv kirke.

Tre stemmer er tre voksne menn som har stiftet denne gruppen sammen. De er tre veldig forskjellige mennesker og det er noe de står for. Gruppen opptrer med jevne mellomrom og var før en ganske stor produksjon. Da blant annet pandemien kom var de, som mange andre også nødt til å kutte ned på produksjonen. Derfor var de nødt til å trappe ned på billett salget.

Budskapet de ønsker å spre er at vi må ha fokus på de nære tingene. De vi har nære oss, det som skjer nært oss og vise omsorg for hverandre. Dette er også det tittelen til prosjektet står for. Den siste tiden har akkurat dette vært en utfordring for oss alle, og dermed ønsker de å styrke det budskapet. 

Konsertene de skal holde vil inneholde litt forskjellig. Alt fra rockeballader til popklassiske sanger. Det vil da utgjøre en variert og innholdsrik konsert som de vil sette sitt eget stempel på for å kunne likne seg selv og ingen andre. Musikkens egenskap er viktig og de vil at folk skal kunne kjenne seg igjen i sangene. 

- En god konsert skal være både alvor og humor. Klarer vi få folk til å både trekke på smilebåndet og å gå inn en modus hvor tankene svirrer rundt og de tenker på noen spesielle eller triller en tåre så syns jeg vi har levert noe bra, sier gruppemedlem Dag Erik Enoksen til nettavisen.

trestemmer-big2.jpg
Det blir mange fine sanger i Andørja kirke førstkommende helg. Allerede er konserten utsolgt.