For de som har fulgt med på Norske Talenter på TV2 har nok fått med seg hip-hop danseren Markus Nesvik (13) fra Målselv kommune som imponerte dommerne under audition og fikk gullknapp av Mona Berntsen. Fredag skal trettenåringen på nytt frem på scena å imponere under semifinalen, noe han er svært spent på. – Det har vært en hektisk periode siden audition, men også veldig gøy. Jeg har fått mange gratulasjoner fra venner og familie som ønsker meg lykke til videre, forteller Markus og legger til at det har vært litt stressende å kombinere skole og øving den siste tiden, og samtidig forberede seg til semifinalen, men ser allikevel lyst på det hele.


Hedrer instruktørene
Siden han var to år har Markus vært en lidenskapelig danser, og har mesteparten av sitt liv trent og lært seg hip-hop dans helt på egenhånd gjennom å se på musikkvideoer. Det var ikke før han var 11 år at han tok sin første dansetime i studio hvor han har vært aktiv siden. Markus sin far konstaterer til nettvisen at det har vært en enorm utvikling etter at han fikk faglig veiledning og Markus sitt talent har blomstret frem takket være hans gode instruktører ved Aktiv Dans på Finnsnes.

Se Markus sin audition her.

Klare planer om han vinner
Tross hektiske dager ser trettenåringen spent frem på semifinalen førstkommende fredag, og forteller til nettavisen at om han skulle være så heldig å klatre seg helt til topps og vinne årets utgave av Norske Talenter skal han bruke pengene på sin utdannelse når han begynner på videregående og resten skal gå til å starte opp sitt eget dansestudio.

2_markus_norske_talenter_artikkelfoto.JPG
Norske talenters dommerpanel: Mia Gundersen, Mona Berntsen, Bjarne Brøndbo og Janne Formoe. FOTO: HELENE KJÆRGARD