Mental Helse sentralt gikk fram denne mandagen med en redesign og en fornyelse av deres hjemmeside, med noen nye funksjoner og nytt innhold. Dette ga store konsekvenser for fylkes- og lokallag tilhørende Mental Helse. Også for Mental Helse Salangen, som siden 2007 har lagt ut artikler, videoer, bilder og andre lett tilgjengelige minner. Dette er nå forsvunnet sporløst, og Kjell Tunheim ved Mental Helse Salangen og Møteplassen er redd for at alt er borte for godt. – Det er hele historien til Mental Helse Salangen som er borte. Hvor ligger alt arkivert?, spør Tunheim åpent.

Mental_helse_mistet_side_BIG.jpg
Kjell Tunheim (innerfelt) er redd for at deres arkiv med masse materiale og minner fra 2007 nå er forsvunnet siden Mental Helse lanserte sine nye nettsider, uten å advare lagene lenger ut i strøkene. ARKIVFOTO

Skal følges opp
Kjell Tunheim frykter at et arkiv som gradvis har blitt bygget opp siden 2007 nå er fortapt i vinden, men det gjenstår enda et lite håp om at det er lagret på et midlertidig sted inntil at Mental Helse sentralt muligens får produsert videre for fylkes- og lokallagene ute i strøkene. Fram til da oppfordrer han alle om å holde seg videre oppdatert med info ved å besøke Møteplassen når de har åpent. – Jeg håper vi klarer å finne ut av dette, for det er så klart synd hvis vi mister alt materiale som vi har samlet siden 2007.