Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
IvarBprestbakmo_foreslat_gjenvalg_BIG
Ivar B. Prestbakmo er foreslått gjenvalgt til Sentralstyret i Senterpartiet. Senterpartiet avholder landsmøte på Hamar 22 - 24. mars. FOTO: PRIVAT

Valgkomiteens innstilling til sentralstyret:

– Hyggelig å bli vist tillit

SJØVEGAN: Som det kommer frem av valgkommiteens innstillig til sentralstyret i senterpartiet, har Ivar B. Prestbakmo blitt foreslått gjenvalgt til sentralstyret i Senterpartiet. Ivar B. Prestbakmo har sittet i sentralstyret siden 2017.


Etter mange år i lokalpolitikken, har den erfarne politikeren fra Salangen, Ivar B. Prestbakmo fått fornyet tillit av valgkomiteen til Landsstyret i Senterpartiet. – Det er hyggelig å bli vist tillit til og gjenvelges for to nye år i Senterpartiets sentralstyre. Jeg ser frem til å fortsette å gjøre en god jobb i sentralstyret for partiet i ei tid der vi opplever sterk medlemsvekst, gode meningsmålinger og viktige saker for distrikts-Norge og Nord-Norge, forteller Prestbakmo til nettavisen, og legger videre til at det er der de står på for tjenester nært folk og at det skal være liv laget for næringsliv, lokalsamfunn og for innbyggere i hele landet. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS