I juni i 2020 var Solveig Solnes en av flere salangsværinger som gråt over at Rema 1000- butikken la ned i Strandsenteret. 

- De som har arbeidet her skal ha all mulig ros for at de har vært så gode og snille. Jeg kommer til å savne butikken og de som arbeider her, sier hun.

Torsdag formiddag var Solveig tilbake i de samme lokalene, jublende glad over at en ny butikk har sett dagens lys i de samme lokalene. 

- Jeg er så glad i dag. Det er helt fantastisk at Nina og Tor-Arne har stått på og startet opp butikk her. Det er så kort vei fra meg og ned til butikken, og det føles så lettvint, sier Solveig og ler godt til nettavisens journalist. 

Les også: I dag stenger butikken for godt

Butikken ble klokken 10.00 i dag offisielt åpnet av ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo foran en stor mengde med svært nyskjerrige kunder. 

gladforbutikkbig.jpg
Ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo i Salangen kommune var den heldige til å klippe snora for den nye Bunnpris- butikken på Sjøvegan. FOTO: JON HENRIK LARSEN

gladforbutikkbig2.jpg
Kristina Nilsen Storvoll (t.h) og Nathalie Vest Bendiktsen (t.v) er begge nyansatte i den nye Bunnpris- butikken på Sjøvegan. Torsdag var de kjempeglad for å endelig kunne møte kundene. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

gladforbutikkbig3.jpg
Det var kø ved kassen hele formiddagen på Bunnpris- butikken i anledning åpningen. Mange ville benytte seg av de gode tilbudene som var denne dagen. FOTO: JON HENRIK LARSEN.