Julestemningen er garantert sikret når Jardar Johansen holder konsert. Jardars juleturne har siden oppstarten i 2001, utviklet seg til å bli Nord-Norges største julekonsert, både i antall spillesteder og publikumsbesøk. Nå besøker han igjen kommunen vår 14.desember.

God respons
Kritikken fra pressen og publikum var overveldene og bare positiv. De fleste vet allerede hvem han er og han har sunget sammen med mange forskjellige kor i landsdelen og i tillegg har han vært med i "Beat for Beat" på NRK1 i 2010 og "Det store korslaget på TV2". I tillegg har han vært dirigent for eget gospelkor i Tromsø. Jardar har hatt stor suksess med sine juleplater og ikke minst sin egen julesang "Julefred" som også ligger ute på Youtube.com


Ikke alene
Jardar Johansen opptrer noen ganger sammen med sin datter Sunniva. Hun har også vært å besøkt Salangen. I år så er det ikke datteren han skal synge sammen med. Jardar skal synge med Gisundkoret som kommer fra Senja. Det er altså 14.desember han kommer tilbake å besøker oss. Husk å merke av denne dagen tidlig på kalenderen for konserten er verdt å få med seg! Konserten begynner kl. 19.00 lørdag kveld!.