Etter forrige suksess med «Tribute to ABBA», noe som inkluderte både god stemning  og større publikum enn forventet, har Bardu korforening bestemt seg for å arrangere to nye konserter. Vi har pratet med Helen Angell som er leder for Bardu korforening om hva hun har å si angående korforeningens konsert, «Tribute to ABBA». – Jeg synes det var over forventningene. Vi fikk masse publikum og god stemning på begge konsertene som gjør at vi får mersmak, sier Helen Angell til nettavisen.


Inviterer barnekor
Helen Angell skryter varmt av medlemmene sine og bemerker at selv om ABBA låtene virker enkel  å synge er det ikke nødvendigvis like lett å spille. – ABBA høres kanskje enkelt ut å synge, men å spille er ikke bare "easy peasy" for å si det rett ut.  Dem har virkelig stått på og fått det til å funke veldig bra, sier Angell. Hun forteller videre at det både har vært tøft og vanskelig, men også kjempe artig. Hun forteller videre at de i forrige konsert hadde med et barnekor i fra Bardu som var med på to låter, men at den her gangen så skal dem ha et lokalt barnekor i fra Øverbygd og noen i fra 3. klasse fra Salangen barneskole som en del av konserten. – På den måten prøver vi å få med folk utenifra og som er del av de lokale stedene som koret reiser til, avslutter korleder Angell.

Konsertene arrangeres på Velferden på Skjold i Øverbygd på fredag den 15. mars kl. 19.30 og lørdag den 16. mars kl 16.00 i Salangen kulturhus.

 

53201009_10212257742192886_8641179831083466752_n.jpg