Tidligere denne uken delte blomsterdekoratør, Susanne Haugen ved Anitas Blomster en helt unik melding på deres Facebooksider. De fikk nemlig besøk av ei hyggelig dame fra Amerika. I følge Haugen var hun helt over seg av begeistring for den lille lokale blomsterbutikken, og påpekte flere ganger de er en av de fineste blomsterbutikkene hun hadde sett. – Det er veldig spesielt å få slik tilbakemelding fra noen som reiser så mye. Som amerikaner har hun sikkert sett mye som hun kunne sammenligne med. Vi er stolt av kommentarene hennes, sier Susanne Haugen med et stort glis.

*Saken fortsetter under bildet*

anitas_blomster_faar_amerikansk_skryt_INGRESS2.jpg
Anitas Blomster er spesialister på potteplanter og hageblomster, men har også mye annet tøft til inventar til høstsesongen. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Godt oppsett
Amerikaneren bemerket et håp om at butikken blir godt brukt lokalt, siden det går lang tid mellom hver gang en så veldig sjarmerende butikk med et kompakt og praktisk oppsett dukker opp. Dessverre ble det litt vanskelig å kjøpe med seg noen blomster for denne omgangen, siden hun skulle hjem til Amerika, men igjen står Susanne og resten av gjenget kry og stolt av litt unik skryt i hverdagen.