Det er flere lag og foreninger i Salangen som får kjenne på restriksjoner og nedstegninger i forbindelse med Covid-19.

Lite inntekter

Siden klubbhuset til Seljeskog Idrettslag ikke har kunnet ha huset åpent og ha aktiviteter grunnet restriksjoner, er fokuset nå på å få betalt utgifter ved klubbhuset.

- Klubbhuset er dyrt å drifte. Det er bl.a strøm og forsikringer som skal betales, sier medlem i styret, Nikolay Nordmo og legger til at det grunnet pandemien er det lite medlemsmasse og liten inntektsbringende aktivitet i Seljeskog Idrettslag.

Blir glad for hver krone

Seljeskog Idrettslag har per i dag penger fra Grasrot- andelen. Dette er tippemidler som går til idrettslaget når noen har tippet. Med disse midlene kommer idrettslaget med klubbhuset et lite stykke på veien.

- Vi har midler fra Grastorandelen. Men vi skulle gjerne hatt mer, sier Nordmo. 

Seljeskog Idrettslag ønsker nå at folk gjerne betaler medlemskontigent og at de som vil støtter idrettslaget.

- Vi oppfordrer folk å betale medlemskontigenten. Så er det også hyggelig dersom noen ønsker å støtte oss utover dette, sier Nordmo.

Fremtidsplaner

Klubbhuset ble pusset opp for to år siden. Nytt og større kjøkken ble ordnet samt at huset fikk ny maling. Nå gjelder det å se fremover på hva som kan skje videre. 

- Klubbhuset kan leies ut dersom man ønsker det. Så får vi i idrettslaget se om man får arrangert noe etterhvert, sier Nordmo til nettavisen.

Dersom du ønsker å hjelpe Seljeskog Idrettslag kan du gi en gave:
VIPPS: 515225
Kontonr.: 4803 20 15681